JAB Kultúra

Prehľad ako šitý pre Novovešťanov: Naše tipy na zaujímavé podujatia až do nedele

Prvé prázdninové dni sa nám rozbiehajú a nevybehnúť si von, by bola škoda. Navyše, v Spišskej a okolí môžete zájsť aj na viacero zaujímavých podujatí. Čo odporúčame zažiť až do nedele?

Ilustračný obrázok k článku Prehľad ako šitý pre Novovešťanov: Naše tipy na zaujímavé podujatia až do nedele
Zdroj: Dnes24.sk

OČI PLNÉ DÚHY

Do 31. júla 2016, Multifunkčné centrum

Tradičná výtvarná výstava v rámci celoslovenského podujatia v prospech osôb s mentálnym postihnutím s označením Deň krivých zrkadiel. Výstavu si môžete v Spišskej pozrieť až do konca júla.

ZÁHRADNÝ ATELIÉR

6. júla 2016 o 10.00, Galéria umelcov Spiša

V strede týždňa si prídu na svoje všetci, ktorí radi niečo tvoria. Tvorivá dielňa je určená pre deti z prímestských táborov. Tvorba, maľba a inštalácia papierových modelov – návštevníkov galérie na Záhrade umenia.

MALÝ PRINC

8. júla 2016 o 10.00, kino Mier

Všetci prázdninujúci si môžu v kine Mier vychutnať každý týždeň prázdninové premietanie. V piatok dopoludnia je pripravený animovaný film Malý princ.

ČO SME KOMU UROBILI

9. júla 2016 o 21.15, pred Redutou

Ďalší titul v rámci letného kina si môžete pozrieť v sobotu večer pred budovou Reduty. Tentokrát to bude francúzska komédia s názvom Čo sme komu urobili. Manželia Claude a Marie musia postupne stráviť tri svadby svojich dcér. Ich zaťovia určite nie sú podľa ich ideálnych predstáv..

ENIX

10.júla 2016 o 15.00, pódium pred Radnicou – Smižany

Aj v Smižanoch bude v nedeľu popoludní veselo. Na spríjemnenie voľného dňa vám zahrá hudobná skupina z Letanoviec – Enix priamo pred Radnicou.

ČÍTANIE V PARKU

10.júla 2016 o 15.00, kaštieľ v Markušovciach

V nedeľu sa môžete tešiť na rozšírené sprievodné slovo počas prehliadky expozícii v podaní lektorov v historických kostýmoch. Príjemným spestrením popoludnia bude aj čítanie z diela renesančných autorov pod starým dubom.

O ČERTOVI

10. júla. 2016 o 16.00, pred Redutou

Divadlo na hojdačke zo Žiliny príde do Spišskej Novej Vsi druhú prázdninovú sobotu . Rozprávku O čertovi vám zahrá v popoludňajších hodinách.

13-NÁSŤ CIEST

10. júla 2016 o 17.00, pred Redutou

V rámci kultúrneho leta si takmer každú nedeľu prídu na svoje nielen deti ale aj milovníci hudby. Tentokrát sa potešia najmä fanúšikovia country. V nedeľu popoludní vystúpi pred Redutou práve country kapely zo Spišskej Novej Vsi – 13-násť ciest.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM