Rôzne

Prebieha súťaž o NAJ obec Slovenska: Tieto 3 z okresu Spišská zatiaľ bodujú najviac!

Aj v tomto roku zápolia slovenské dediny o titul tej NAJ. Nevynímajúc tie zo Spišskonovoveského okresu. Ktorým z nich sa aktuálne vedie najlepšie?

Ilustračný obrázok k článku Prebieha súťaž o NAJ obec Slovenska: Tieto 3 z okresu Spišská zatiaľ bodujú najviac!
Zdroj: TASR

Aj v tomto roku vyhlásil portál Slovakregion.sk súťaže o NAJ mesto a obec Slovenska 2019, ktoré prebiehajú formou internetového hlasovania. Odštartovali presne 1. apríla. V tomto článku sme si posvietili na to, ktorým dedinám z okresu Spišská Nová Ves sa aktuálne darí najlepšie.

Nateraz rozhodne najlepšie sa darí susedným Smižanom. Tie sa totiž v celoslovenskom rebríčku spomedzi 2788 prihlásených obcí nachádzajú na prvom mieste. Prenasleduje ich v danom rebríčku Nižná Olšava, ktorá je na druhom mieste a bronzová pozícia zatiaľ patrí dedine Ortuťová.

Prejdime teraz na ďalšie dediny z nášho okresu. V doterajšej fáze súťaže sa darí aj obci Spišské Tomášovce. Tá sa totiž nachádza v celoslovenskom rebríčku na štvrtom mieste. No a prvú trojku pomyselného rebríčka obcí okresu Spišská Nová Ves uzatvára Hnilčík, ktorý figuruje v priebežnom poradí na 14. priečke.

Hlasuje sa však až do 31. októbra tohto roka a všetko sa tak samozrejme ešte môže zmeniť. A prispieť k tomu môžete aj vy svojím hlasovaním na spomínanom portáli. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Zvíťazí obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Postrehli ste , ako sa lúčili najmenší v Spišskej Novej Vsi so školským rokom? Pozrieť si to môžete v priloženej fotogalérii.

Škôlkari z MŠ na Gorazdovej ulici? Sledujte, ako sa lúčili so školským rokom
15
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM