JAB Kultúra

Pozrite si to aj vy: Čo radíme tento víkend zažiť v našom meste a okolí?

Užite si víkend naplno. Aké akcie počas neho odporúčame v našom meste a okolí zažiť? Pozrite si to aj vy...

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si to aj vy: Čo radíme tento víkend zažiť v našom meste a okolí?
Zdroj: Dnes24.sk

Šarkania show

6. októbra 2018 o 13:00, Košiarny briežok

Sobotné popoludnie bude patriť hlavne deťom. Na Košiarnom briežku sa chystá šarkaniáda, počas ktorej budú môcť deti v niekoľkých kategóriách predviesť svojich vlastných šarkanov. Počas podujatia nebude chýbať ani občerstvenie či sprievodné akcie.

Koncert v letohrádku

6. októbra 2018 o 15:00, Letohrádok Dardanely, Markušovce

Koncert v rámci festivalu Levočské babie leto si budete môcť vychutnať v sobotu popoludní v Letohrádku Dardanely v neďalekých Markušovciach. Účinkujú: Klára Kolonits – soprán, Daniel Dinyés (Maďarsko) – klavír.

Piadinôžka

6. a 7. októbra 2018 o 17:00, kino Mier

Animované dobrodružstvo pre všetky vekové kategórie obráti mýtus hore nohami, keď mladý šikovný Yeti nájde niečo o čom si myslel, že neexistuje, človeka – piadinôžku.

Silné reči

6. októbra 2018 o 19:00, Kultúrny dom Smižany

Stand-up comedy show Silné reči ide do svojej jubilejnej 10. sezóny. Celá sezóna je jedna veľká oslava trvajúca deväť mesiacov a nebude chýbať ani v susedných Smižanoch. Zabaviť sa môžete na najnovších príbehoch zo života komikov a zažijete večer plný smiechu, radosti a emócií v spoločnosti Jakuba Gulíka, Jakuba Lužinu, Martina Hatalu a Milana Sedliaka.

Róm z perinky alebo enter the majority

6. októbra 2018 o 19:00, Divadlo Kontra

František Balog, autor, herec a režisér, člen Štátneho divadla v Košiciach a spoluzakladateľ divadla Actor vo svojej autobiografickej one-man show! Kaleidoskop bizarných, komických a dojímavých príbehov z detstva a dospievania “Sloníčaťa”, obdarovaného mnohými talentami, vyrozprávaných s vtipom, autoiróniou a nezvyčajnou charizmou v sobotu večer ako hosť divadla Kontra.

Tri prasiatka a vlk

7. októbra 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Nedeľa v Spišskom divadle bude patriť opäť deťom. Pozrieť si môžete klasickú krochkajúcu rozprávka o troch ružových pupkáčoch – Ňafovi, Nifkovi a Ňufke, ktorí na vlastnej prasiatkovskej koži pocítia, že postaviť si domček je oveľa dôležitejšie, ako napchávať sa žaluďmi a leňošiť. Taktiež im ich kvíkajúce srdiečko našepká, ako zvíťaziť nad pažravým Vĺčkom – Tĺčkom.

Zrodila sa hviezda

7. októbra 2018 o 19:00, kino Mier

V novom spracovaní romantickej drámy Zrodila sa hviezda, stvárni Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…pokým ju Jack neprinúti výjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM