JAB Rôzne

Pozrite si tie utešené psíky: FOTKY havkáčov, ktorí bodovali v súťaži Chlpáčik Spiša

Zaujímavé súťaže a štvornohí kamaráti na stupienkoch víťazov. V Matejovciach nad Hornádom hodnotili psíkov návštevníci aj odborná porota.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si tie utešené psíky: FOTKY havkáčov, ktorí bodovali v súťaži Chlpáčik Spiša
6
Galéria

Uplynulá sobota patrila v Matejovciach nad Hornádom najlepším priateľom človeka. Práve tam v rámci Dňa otvorených dverí v útulku Šťastný psík prebiehali rôzne aktivity určené malým aj veľkým. Vyvrcholením podujatia boli dve zaujímavé súťaže určené práve štvornohým kamarátom.

Návštevníci podujatia hlasovaním počas celého dňa vybrali z 33 obyvateľov útulku toho naj. Najkrajším útulkáčikom sa nakoniec stala fenka Sofia.

V ďalšej súťaži zabojovali psíky o titul Chlpáčik Spiša 2017. Premiérovej súťaže sa zúčastnilo 16 štvornohých chlpáčov v sprievode svojich majiteľov. Psíky mali za úlohu predviesť odbornej porote nielen svoj celkový vzhľad, ale aj ich poslušnosť či vzťah k svojim majiteľom. Rasa, veľkosť či handicap psíkov neboli prekážkou účasti na tejto súťaži.

Víťazom vôbec prvého ročníka tejto súťaže sa napokon stala dva a polročná fenka (kríženec) – Ajka so svojou majiteľkou Patríciou z Markušoviec. Podľa slov organizátorov si získala porotu tým, že najviac reagovala na povely a na fenke bolo najviac vidieť, že má s majiteľkou veľmi blízky vzťah.

Na druhom mieste skončil kríženec Greg so svojou majiteľkou z Poráča a tretia priečka patrila yorkšírke Sisi zo Spišských Vlách. Keďže kandidátov na víťazstvo bolo viac, porota udelila ešte aj štvrté neplánované miesto. Na ňom skončil kríženec Rex zo Spišských Vlách.

Víťazov si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Na Spiši zápolili psíky o tituly: Títo štvornohí chlpáči zaujali najviac
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM