JAB Iné športy

Pozoruhodná šnúra volejbalistiek pokračuje aj po ťažkom dueli: Vyhrali už 10 zápas za sebou!

Aj napriek tomu, že podľa slov trénera spišských volejbalistiek Ondreja Spišáka to bol ťažký duel, naše baby ho zvládli. Už po desiaty raz za sebou skórovali proti súperom na plnej čiare. Prečítajte si, čo povedal tréner Pezinčaniek po zápase...

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná šnúra volejbalistiek pokračuje aj po ťažkom dueli: Vyhrali už 10 zápas za sebou!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informoval tajomník volejbalového klubu Igor Murko, v prvom sete začali Spišiačky raketovým nástupom a viedli 6:1. Pezinok však postupne vyrovnával. Do konca setu sa obaja súperi ťahali, nakoniec v dramatickej koncovke vyhrali hosťujúce hráčky 25:23.

„Druhý set mal podobný začiatok, ako ten prvý a Spišská si postupne vytvárala väčší náskok. Pezinok hral na hranici rizika, ale nakoniec si Spišiačky zobrali aj druhý a tretí set a vyhrali 3:0,“ prezradil Murko.

Aj tréner Pezinka Pavel Bernáth priznáva, že v zápase jeho zverenkyne urobili príšerné množstvo vlastných chýb. „Aj keď to podľa výsledku tak nevyzerá, vyšlo nám v zápase veľa vecí, ale pravdepodobne chýbalo viac pokoja a hlavne pozitívnej emócie. Dostali sme svoju šancu v prvom sete, nevyužili sme ju a v ďalšom priebehu už súper dominoval a vyhral zaslúžene, k čomu mu gratulujem," dodal Bernáth.

Podľa slov Ondrej Spišáka trénera Spišskej Novej Vsi sa zápas rozhodol v podstate v prvom sete. „Pezinku vždy vyšla tá prvá lopta, ale tie druhé, tretie lopty boli chybové. Bolo to o šťastí a my sme vyhrali so šťastnou loptou,“ povedal Spišák. Ako doplnil v ďalších setoch boli dievčatá pokojnejšie. „Ale opakujem, bol to veľmi ťažký duel a prvý set rozhodol celý zápas," uzavrel tréner.

Spišská Nová Ves: Smák 2, Otaševič 10, Povrazníková 7, Trach 12, Magerova 10, Jakábová 6, libero: Jagodzińska Zaťková 0, Nováková 1, Olejníková 0

VTC Pezinok – VK Spišská Nová Ves 0:3 (-25, –14, –17)

Foto: Lukáš Jaseňák

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM