Miroslav Pomajdík Krimi

Požiar v dome napáchal škody za minimálne 30 000 €: Muž zapálil noviny a položil ich na gauč!

V obci Spišské Tomášovce v dome na ulici Slovenského raja došlo k ničivému požiaru. Muž (62) z tejto obce podľa polície zapálil noviny a položil ich na gauč v podkroví domu. Ako ďalej doplnili muži zákona, následne sa požiar rozšíril aj do ďalších častí domu.

Ilustračný obrázok k článku Požiar v dome napáchal škody za minimálne 30 000 €: Muž zapálil noviny a položil ich na gauč!
Zdroj: TASR

„V dôsledku rozšírenia požiaru do drevených súčastí konštrukcie domu, v podlahe domu, stropných a podkrovných častí domu došlo k poškodeniu a sčasti aj k zničeniu týchto častí domu. Spoluvlastníkom domu spôsobil celkovú škodu v odhadovanej výške najmenej 30 000 eur. V čase založenia požiaru sa v zasiahnutej časti domu nenachádzali žiadne ďalšie osoby. K zraneniu osôb ani k ohrozeniu iného majetku nedošlo,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová

Muž (62) čelí obvineniu za zločin poškodzovania cudzej veci, za čo bol umiestnený do cely policajného zaistenia, pričom bol podaný návrh na jeho vzatie do väzby. Pri dokázaní viny mu hrozí basa na tri až osem rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM