JAB Rôzne

Potápači v Spišskej dali zbohom starému roku: Šampusom si pripíjali pod vodou!

Každoročne a predsa netradične. Už o dva dni sa rozlúčime so starým rokom. Potápači zo Spišskej Novej Vsi sa s ním už lúčili v posledný deň víkendu. Po dvadsiaty raz si pripíjali so šampaským na dne bazéna.

Ilustračný obrázok k článku Potápači v Spišskej dali zbohom starému roku: Šampusom si pripíjali pod vodou!
Zdroj: Dnes24.sk

Hoci Silvester a s ním spojené oslavy sa ešte len pripravujú, potápači zo Spišskej Novej Vsi majú svoje oslavy už za sebou. „Vždy sa zídeme poslednú decembrovú nedeľu a spoločne oslávime Silvester pod vodou. Buchneme šampanské, pripijeme si a poďakujeme Poseidonovi za úspešný rok,“ priblížil nám oslavu inštruktor potápačskej školy v Spišskej Novej Vsi Oliver Krajňák.

V nedeľu sa zišlo v bazéne na novoveskej plavárni približne štyridsať nadšencov potápania. „Niekedy sme chodili Silvester oslavovať do Tornali. Pripíjali sme si v hĺbke 38 metrov pod hladinou. Teraz už pár rokov tento náš rituál robíme na dne bazéna v štvormetrovej hĺbke tu v Spišskej,“ prezradil Krajňák.

Každý potápač mal svoj šampus a otvoril si ho priamo na dne bazéna. Samozrejme si pod vodou z neho aj odpil. A, aké predsavzatia si dali potápači do roku 2015? „Predsavzatie či prianie je jednoduché. Všetci si želáme, aby sme sa toľkokrát vynorili koľkokrát sme sa ponorili,“ uzavrel Oliver Krajňák.

Video z oslavy Silvestra na dne bazéna si môžete pozrieť tu: https://www.facebook.com/video.php?…

Šampus sa strieľal na dne bazéna: Novoveskí potápači už oslavovali Silvester
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM