JAB Kultúra

Posledný tohtoročný víkend? Aj na takéto podujatia môžete vyraziť v Spišskej a okolí

Posledný víkend roku 2018 je tu a s ním aj náš výberový prehľad podujatí, ktoré sa počas neho uskutočnia práve v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Posledný tohtoročný víkend? Aj na takéto podujatia môžete vyraziť v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Zimné dobrodružstvá

29. decembra 2018 o 15:30, kino Mier

Blíži sa zima a naši kutilovia Pat a Mat to nemôžu nechať len tak. O to viac ak ich “zaskočí“ snehová nádielka. Ako si poradia s vianočnou výzdobou ich nových domov a aké vianočné darčeky si podarujú pod vianočným stromčekom si môžete pozrieť v sobotu popoludní.

Mesiac a magnólie

29. decembra 2018 o 17:00 a 19:00, divadlo Kontra

Divadlo Kontra pripravilo vynikajúcu komédiu o zákulisí vzniku “Odviate vetrom”, jedného z najslávnejších filmov všetkých čias. Čo si počať, ak čas neúprosne beží a scenárista nečítal predlohu? Legendárny hollywoodsky producent David O. Selznick zamyká režiséra a scenáristu v svojej kancelárii a prinúti ich k nadľudskému výkonu…

Benefičný koncert

29. decembra 2018 o 19:00, Svätyňa Božieho milosrdenstva, Smižany

Benefičný koncert na podporu pallotínskeho projektu pre deti na Madagaskare. Vystúpi Spevokol Spektrum, hosťom podujatia bude Ľudová hudba Štefana Cínu.

Aquaman

29. decembra 2018 o 19:00, kino Mier

Filmový príbeh o populárnom superhrdinovi z dielne DC Comics odhaľuje pôvod Arthura Curryho (Jasnom Mamoa), napol človeka napol obyvateľa bájnej Atlantídy, ktorého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nie len o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň či je hodný stať sa tým, pre čo bol narodený … kráľom.

Zimný prechod Grajnár – Novoveská Huta

30. decembra 2018 o 8:00 zraz parkovisko za bývalým DK

V poslednú tohtoročnú nedeľu si môžete užiť 9. ročník zimného prechodu Grajnár – Novoveská Huta. Spôsob prechodu: peši a na lyžiach (podľa stavu snehovej pokrývky). V cene štartovného bude doprava na Grajnár, jedlo a niečo na zahriatie v pohostinstve v Novoveskej Hute.

Čínsky Maharadža

30. decembra 2018 o 15:00, divadlo Kontra

Nezvyčajný horolezecký thriller, magický a filozofický príbeh o prekonaní samého seba odohrahjú deň pred koncom tohto roka herci divadla Kontra. Čakajú na vás silné emócie a skvelý humor.

Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel

30. decembra 2018 o 17:00, kino Mier

V ďalšom pokračovaní populárnej animovanej série sa stretne svet kúziel a kúzelníkov s kráľom Haraldom, ktorý sa rozhodne zbaviť svet všetkej mágie a kúziel. Dokáže mu v tom niekto zabrániť ? Našťastie je tu odvážna Gerda a po jej boku prekvapivo aj Snehová kráľovná, s ktorou Gerda doteraz nemala najlepšie skúsenosti.

Verejné korčuľovanie

30. decembra 2018 od 17:30, Zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu podvečer.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Počas sviatočného týždňa ste si mohli vychutnať aj tradičné betlehemské predstavenie pred budovou Radnice. V priloženej galérii si môžete pozrieť zábery z danej akcie.

O zážitok bolo postarané: V Spišskej sa konalo betlehemské predstavenie, FOTO
12
Galéria

Hl. foto: ilustračná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM