JAB Rôzne

Popadané stromy aj zatarasená cesta: Spišskou sa prehnala víchrica, FOTO a VIDEO

Niekoľkominútová víchrica , ktorá sa prehnala v dopoludňajších hodinách naším mestom neostala bez následkov. Sledujte tie zábery.

Zdroj: Dnes24.sk

Počasie ako na hojdačke. Aj keď to momentálne v Spišskej tak nevyzerá, počas dopoludnia sa prehnala mestom poriadna víchrica so snehom.

Studený, silný vietor, hoci trval len niekoľko minút bol taký intenzívny, že dokonca na sídlisku Východ povyvracal stromy a na chvíľu zatarasil hlavnú cestu. Boli sme sa pozrieť priamo na mieste.

„Odpratávame zvyšky po veternej smršti, ktorá nastala približne po desiatej hodine. Privolaný príslušníci hasičského zboru prečistili hlavný ťah cestu a našou úlohou je odpratať ten zvyšok. Cez cestu bolo spadnutých šesť stromov, bola zastavená premávka. Hasiči sprejazdnili cestu a my dočisťujeme ," priblížil pre Dnes 24 zamestnanec mestského podniku Mepos.

Strom spadol aj na multifunčkom ihrisku, ktoré patrí Hotelovej akadémii a vietor prevrátil na sídlisku Východ aj veľký billboard. Podľa slov riaditeľa spišskonovoveských hasičov Martina Vozára od pol desiatej zasahujú tri posádky v celom okrese.

Ako to vyzeralo počas aj po víchrici nájdete v našich galériách.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

OBRAZOM: Párminútová víchrica vyvracala v Spišskej stromy
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM