Krimi

Policajti si posvietili na drogy aj na Spiši: Mladého muža (32) zastavili v Harichovciach

Pavol (32) z okresu Spišská Nová Ves si poriadne zavaril. Muži zákona ho prekvapili pred jedným z rodinných domov v obci Harichovce.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si posvietili na drogy aj na Spiši: Mladého muža (32) zastavili v Harichovciach
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Na drogy sa počas uplynulého týždňa zamerali policajti aj na Spiši. Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, 32-ročného Pavla z okresu Spišská Nová Ves policajti „prekvapili“ pred jedným z rodinných domov v obci Harichovce.

Ten mal podľa slov polície pri sebe prechovával papierovú skladačku s obsahom bielej kryštalickej látky, ktorá podľa vyjadrenia kriminalisticko – expertízneho ústavu obsahovala metamfetamín (pervitín), ktorý je po aplikovaní schopný ovplyvniť psychiku užívateľa.

„32-ročný Pavol bol na mieste obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený do cely policajného zaistenia," doplnila Ivanová.

Ako doplnila spišskonovoveský policajný vyšetrovateľ, zároveň ho obvinil z prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

„V prípade dokázania viny hrozí mladému mužovi trest odňatia slobody až na 5 rokov," uzavrela policajná hovorkyňa.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM