JAB Správy

Policajti prezradili, čo čaká vodičov na cestách: V Spišskej aj celom okolí pozor na pokuty!

Ďalšia policajná akcia na našich cestách. Tento raz sa muži zákona zamerajú na vodičov v Spišskej a okolí. Na čo si prioritne posvietia?

Ilustračný obrázok k článku Policajti prezradili, čo čaká vodičov na cestách: V Spišskej aj celom okolí pozor na pokuty!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Polícia v Košickom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky,“ prezradil krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Zároveň dodal, že takáto kontrola prebehne aj v našom okrese. Kedy si teda treba dať na policajtov v Spišskej Novej Vsi a okolí bacha? Osobitná kontrola v našom okrese je naplánovaná na 6.novembra. Bude zameraná na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti.

„V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou,“ dodal Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM