JAB Kultúra

Podujatia v Spišskej od piatka až do nedele: Tu by ste nemali chýbať...

Aké podujatia v Spišskej odporúčame nevynechať počas tohto piatka až nedele? Pozrite si to aj vy...

Ilustračný obrázok k článku Podujatia v Spišskej od piatka až do nedele: Tu by ste nemali chýbať...
Zdroj: Dnes24.sk

Manželské hry

29. marca 2019 o 19:00, Spišské divadlo

Dej sa odohráva počas navonok pokojného večierka dvoch partnerských dvojíc. Komické situácie zo začiatku hry sa začínajú meniť na dramatické v okamihu, kedy vychádza najavo, že títo štyria ľudia sú poprepletaní radom rozličných vzťahov, ktoré doteraz neboli verejné a známe ich partnerom.

Turistická akcia

30. marca 2019 od 6:25 , autobusová stanica Spišská Nová Ves

Odbor klubu slovenských turistov AC LB Spišská Nová Ves pozýva na výstup pod názvom "Potulky cez Peklisko – Hoľu – Čertovu hoľu v pohorí Volovské vrchy . Turistická trasa: obec Hnilec – sedlo Súľová – Peklisko – Hoľa (1268 m n.m.) – Čertova hoľa (1245 m n.m.) – dolinou potoka Henclová – Henclová (autobus).

Life kouč

30. marca 2019 o 19:00, Divadlo Kontra

Life kouč je komediálny príbeh dvoch ľudí, z ktorých jeden nachádza svoje miesto v džungli života a druhý si uvedomí, že cesta, ktorou šiel doteraz, nevedie tam, kam by si želal…!

Reštavrácia

30. marca 2019 o 19:00, Spišské divadlo

Brilantnú komédia o tom, že aj vo voľbách na konci bič plieska si budete môcť vychutnať v poslednú marcovú sobotu. Príbeh je založený na súperení rodinných klanov a hlavnými kandidátmi v boji na post vicišpána sú Adam Bešeňovský a Ján Potocký. V inscenácii zažijete okrem vtipných dialógov a komických situácií aj množstvo zábavy – spevy, tance a všeobecné veselie.

Nedeľný kreatívny ateliér

31. marca 2019 o 13:00, Galéria umelcov Spiša

Tvorivú dielňu pre rodiny s deťmi zameranú na výrobu dekoratívnej výzdoby s jarnými motívmi preškrabávaním ihlou a rytím rydlami do farebnej sadrovej dlaždice si môžete užiť aj v posledný marcový deň.

Tri prasiatka a vlk

31. marca 2019 o 16:00, Spišské divadlo

O troch prasiatkach nielen pre deti, ale aj pre ich rodičov. Ľudovú rozprávku trochu inak, plnú napätia, dobrodružstiev a pesničiek uvedie Spišské divadlo v nedeľu popoludní.

Mesiac a Magnólie

31. marca 2019 o 16:00, Divadlo Kontra

Vynikajúca komédia o zákulisí vzniku “Odviate vetrom”, jedného z najslávnejších filmov všetkých čias. Legendárny hollywoodsky producent David O. Selznick zamyká režiséra a scenáristu v svojej kancelárii a prinúti ich k nadľudskému výkonu. V nedeľu popoludní sa pripravte na duchaplný humor, briskné dialógy, závratné tempo a neskutočnú zábavu.

Verejné korčuľovanie

31. marca 2019 o 17:30, zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu podvečer.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Bociany biele ako posol jari už zahniezdili v Zemplínskom Hradišti v okrese Trebišov. Viac nájdete v priloženom videu.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM