JAB Šport

Podniky v Spišskej sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v meste

Prenosy z hokejového šampionátu si Novovešťania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch v našom meste, ktorí na to myslia. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas majstrovstiev navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Podniky v Spišskej sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v meste
Zdroj: TASR

Novovešťania hokej milujú, čo dokazujú každým rokom počas majstrovstiev sveta. Chýbajúce plátno na námestí dokážu vynahrádzať pohostinstvá a bary. Tie sa aj tento rok musia prichystať na nápor hokejových fanúšikov. Zisťovali sme preto, ako sú na šampionát pripravené prevádzky aj v centre mesta.

Hokej na obrazovkách

Podľa slov zodpovedného vedúceho s Grillbaru si fanúšikovia hokeja môžu u nich vychutnať hokej tak, ako každý rok na piatich obrazovkách. „V každej miestnosti je jeden televízor s uhlopriečkou 120 cm,“ povedal zodpovedný vedúci. Hokej na telke si môžete pozrieť aj v reštaurácii Abstract – cafe, ako nám povedal majiteľ počas prvých zápasov sa nič výnimočné diať nebude, ale nie je vylúčené, že s priebehom majstrovstiev sa to zmení.

„ Všetko závisí na tom, ako to našim pôjde,“ dodáva Lukáš Potok. Aj v bare Temple sú podľa jeho majiteľa pripravené dve väčšie obrazovky tak, ako každý rok. Ako prezradil, každý rok majú pre svojich zákazníkov počas majstrovstiev sveta v hokeji pripravené aj akciové pivko.

Všetky zápasy z majstrovstiev

Aj pomerne novootvorený Liguid night club na Tarči ponúka pre všetkých hokeja –chtivých pozeranie hokeja. „Každý zápas môžu fanúšikovia pozerať na plátne vo veľkosti 4 krát 2 metre. Premietať sa bude cez projektor a v prvej tretine každého zápasu máme pre všetkých pripravené aj malé prekvapenie,“ prezradil majiteľ klubu. Ako zdôraznil fanúšikovia hokeja si môžu pozrieť zápasy našej hokejovej reprezentácie, ako aj vybrané zápasy iných krajín.

Štatistiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás prár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM