JAB Rôzne

Po dlhých mesiacoch sa už môžete začať opäť tešiť: Prvé info o vianočných trhoch v našom meste!

Trhy a jarmoky nie sú len letnou či jesennou záležitosťou. K prichádzajúcemu vianočnému obdobiu patria neodmysliteľne aj vianočné trhy. Zisťovali sme, kedy tento rok začnú v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Po dlhých mesiacoch sa už môžete začať opäť tešiť: Prvé info o vianočných trhoch v našom meste!
Zdroj: TASR

Aj keď novembrové počasie veľmi predvianočné obdobie nepripomína, najkrajšie sviatky v roku sa nezadržateľne blížia. Na vianočnej atmosfére určite pridá aj výzdoba celého mesta. No nie len výzdoba je predzvesťou Vianoc.

K sviatkom určite patria aj vianočné trhy, ktoré sa konajú každoročne aj v Spišskej Novej Vsi. Nákupy darčekov pre svojich blízkych, stánky s rozvoniavajúcimi dobrotami či stretnutia so známymi pri vianočnom punči avizujú sviatky, ktoré majú radi pravdepodobne všetci.

Vianočné trhy sa v Spišskej uskutočnia 11 až 13 decembra 2015. Podľa slov Brigity Sopkovej z referátu vnútornej správy MsÚ, trhy budú sústredené tak, ako minulý rok na Letnej ulici.

„Pre cestnú premávku na Letnej ulici budú platiť obmedzenia súvisiace so zabezpečením umiestnenia predajných stánkov a zariadení a zabezpečení ich zásobovania. Účastníci cestnej premávky sa budú riadiť aktuálnym dopravným značením,“ doplnila Sopková.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM