JAB Rôzne

Plesovú sezónu v Spišskej odštartuje Ples Spišiakov: Príde Knechtová aj Kandráčovci

V Spišskej Novej Vsi sa pripravuje 22. ročník známeho podujatia, ktoré nesie meno Ples Spišiakov. Pozrite si, na aký program sa jeho návštevníci môžu tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Plesovú sezónu v Spišskej odštartuje Ples Spišiakov: Príde Knechtová aj Kandráčovci
Zdroj: TASR

V poradí už 22. ročník Plesu Spišiakov, ktorý bude otvárať v Spišskej Novej Vsi a okolí plesovú sezónu, sa bude konať 12. januára v koncertnej sieni Reduty. Jeho návštevníci sa môžu tešiť aj na pestrý program. Pozrite si, čo sa chystá.

Začiatok spomínanej slávnostnej udalosti v Redute v Spišskej Novej Vsi je naplánovaný na 19. hodinu a okrem príležitosti dobre sa zabaviť a zrelaxovať, bude mať toto podujatie i tento rok aj charitatívny rozmer.

Moderátorom večera bude známy spevák a huslista Ondrej Kandráč. Hlavným hosťom večera bude speváčka Katka Knechtová. Na plese sa objavia aj ďalšie známe tváre. Zatancovať prídu víťazi tanečnej šou – herec Vladimír Kobielsky a tanečníčka Dominika Chrapeková.

Večer bude hudobne patriť orchestru Gustava Broma Big Band pod vedením Vlada Valoviča. Do tanca zahrajú aj Kandráčovci a nebude chýbať ani cimbalovka či dídžej. Súčasťou plesu je každoročne aj bohatá tombola.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM