Aktualizované JAB Kultúra

Plesová sezóna odštartovala aj v Spišskej: Kde môžete pretancovať noc?

Vianoce sú za nami a dlho očakávaná plesová sezóna sa rozbieha. Príležitosť na kúpu novej róby majú dámy aj v našom regióne. Zisťovali sme, kde sa v Spišskej a okolí bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna odštartovala aj v Spišskej: Kde môžete pretancovať noc?
Zdroj: TASR

Plesať budú aj učitelia

Už po sedemnásty krát budú plesať aj učitelia zo Spišskej okolia. Ples učiteľov sa bude konať 23.januára o 19.00 hodine v koncertnej sieni Reduty. V cene vstupenky 30 € je zahrnutý prípitok, večera, zákusok, káva, nealko, víno a bufetové stoly. Zatancovať si môžete v doprovode hudobnej skupiny Vilema.

Pod záštitou starostu obce v Smižanoch

Zabaviť sa môžete aj v susedných Smižanoch. 6 reprezentačný ples odštartujú v posledný januárový deň o 19.00 hod v spoločenskej sále kultúrneho domu. Za vstupné 48 eur okrem jedla vás pobaví moderátor plesu Štefan Skrúcaný. Nebude chýbať ani tombola a skvelá hudba v podaní hudobnej skupiny Montana Band či ľudovej hudby. Zlatým klincom plesu bude husľová show.

Namiesto róby rifle

Pre všetkých, ktorí sa radi zabávajú , ale nepotrpia si na spoločenské oblečenie je pripravený rifľový ples, alebo rifľový bál, ako ho organizátori nazvali. Po veľmi úspešnom minulom ročníku sa rozhodli urobiť v tom tradíciu. Spišský rifľový bál sa koná 30.januára v hoteli Čingov zo začiatkom o 19.00 hodine. Do tanca bude hrať skupina Montana Mand a tešiť sa môžete aj na hosťa večera z Talianska Davide Matiolliho (bývalí člen skupiny DaMiCHi). Pripitok, hlavná večera s polievkou, polnočná domáca kapustnica či kvalitný punč sú pre vás pripravené za vstupné 30 eur. Tí čo si neodnesú výhru z tomboly čaká na nich cena útechy.

V štýle Kuby

O tom, že temperamentná hudba a krásne kubánske tanečnice učarovali Spišiakom svedčí aj v poradí už štvrtý kubánsky ples v hoteli Metropol. V rytme kubánskej salsy to môžete roztočiť už 6.februára od 19.00 hod. Tešiť sa môžete na 3 stage troch dídžejov v štýle latino hudby a 3 živé kubánske kapely. Nebudú chýbať ani profesionálny tanečníci z Kuby či bubnová show. Tombola cigáry, kubánske rumy, miešané drinky, ochutnávka vín, bohaté bufetové stoly počas celého večera na vás čakajú za cenu 69 eur.

Prázdninový ples nielen pre deti

Zatancovať si môžete aj cez jarné prázdniny. Už 24.februára vypukne v koncertnej sieni Reduty ples centra voľného času, ktoré spolu s mestským kultúrnym centrom ho organizujú už po desiatykrát. Začiatok je o 17.00 hodine a deti môžu prísť poobliekané v maskách. Za vstupné členovia 10€ ,nečlenovia 13€ a dospelí 15€ na vás čaká jedlo, tombola, karneval a iný bohatý kultúrny program hlavne pre deti.

Plesať sa bude aj po veľkej noci

Už po devätnásty krát budú plesať aj ľudia s dobrým srdcom. Na ples si počkáme až do 18. apríla. Ples ľudí s dobrým srdcom sa bude konať od 16.00 hod v koncertnej sieni Reduty.

Zoznam plesov budeme aktualizovať v prípade informácií o ďalších. Ak o nejakých v našom regióne viete, môžete nám o nich napísať na adresu: buvalova@global24.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM