Rôzne

Pieseň plná citu a latino rytmu: Toto je letný song od známej kapely Sám Sebou

Kapela z neďalekého Jamníka prichádza s novinkou. Pieseň o láske v latino rytme si získa nejedného fanúšika.

Zdroj: YouTube.com

Mám ťa rád, tak sa volá nová skladba kapely Sám Sebou. Je ochutnávkou z pripravovaného albumu, na ktorom chlapci už niekoľko mesiacov intenzívne pracujú. Podľa prvých reakcií fanúšikov je o hit tohto leta postarané.

„Pieseň Mám ťa rád vznikla niekedy na jar, keď som sa po dlhej zime už nevedel dočkať leta. Zobral som do rúk gitaru a zahral melódiu, ktorú som nosil v hlave. Od začiatku som vedel, že táto vec je dosť chytľavá a mal som z nej strašne dobrý pocit. Keď som prehral hudbu nášmu textárovi Ferimu, ihneď ho oslovila a začali sme pracovať na texte. Pamätám si, že refrén vznikol veľmi rýchlo. Opäť sme sa presvedčili, že spontánne veci sú tie najlepšie,“ teší sa z novej skladby spevák Matúš Fifik.

Feri, celým menom František Pavol, nie je len dlhoročný textár skupiny, ale je aj starostom obce, z ktorej skupina pochádza. A to nie je všetko. Feri má aj krásnu šarmantnú sestru a práve ona stvárnila jednu z hlavných postáv nového videoklipu Mám ťa rád. O réžiu klipu sa postaral mladý filmár Raymond Petrík.

„Keď sme oslovili Raymonda, zaslali mu pieseň a následne sa stretli, bol z tejto spolupráce nadšený. Réžiu sme nechali celú na neho. Jedinú vec, ktorú sme chceli v klipe mať, boli Košice. O tých sa v texte totiž aj spieva. Myslím, že výsledok je skvelý, tak pevne verím, že klipom potešíme všetkých fanúšikov,“ dodal Matúš Fifik.

Novú skladbu Mám ťa rád skupina Sám Sebou nahrala opäť v hudobnom štúdiu v Prešove pod producentským dohľadom Randyho Gneppu a už na najbližších koncertoch ju kapela predstaví aj naživo.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM