Rôzne

Perinbaba sa postarala o zimnú atmosféru: Spišská sa zobudila do bieleho rána, FOTO

Novovešťanov čakalo v pondelok po prebudení a prvom rannom pohľade z okna prekvapenie. Mesto sa aj u nás odelo do biela. Pozrite si FOTO z našich ulíc.

Ilustračný obrázok k článku Perinbaba sa postarala o zimnú atmosféru: Spišská sa zobudila do bieleho rána, FOTO
12
Galéria

Napokon to prišlo aj v našom meste. Snehová prikrývka v Spišskej aspoň na chvíľu potešila všetkých milovníkov zimného obdobia. Aj keď Perinbaba sa už u nás pokúšala zahaliť mesto do biela, na začiatku tohto týždňa sa jej to napokon aj podarilo.

Hoci sneh v Spišskej sa veľmi dlho neudržal, snehová prikrývka navodila pre mnohých atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkov. „Veľmi sa teším, že napadol sneh a mohol by určite aj zostať, veď Vianoce by mali byť biele, nie ako tie vlani,“ povedala pani Eliška, ktorej sneh podľa jej slov neprekáža a to ani keby ho bolo oveľa viac.

Najviac sa snáď potešili tí najmenší. „Deti ráno výskali od radosti už sa nevedeli dočkať, kedy vyjdú von. Robili si plány, ako postavia snehuliaka,“ prezradila mamička Mirka. Už menej sa zo snehovej nádielky radovali šoféri. „Tak v rámci práce veľmi sneh nemusím, takéto rána sú nočnou morou pre každého vodiča, hlavne, keď namrzne,“ vyjadril sa taxikár Jozef.

Potešila by vás poriadna snehová nádielka v Spišskej?

Nie

Ako vyzeral začiatok týždňa v Spišskej Novej Vsi si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii. Máte aj vy fotografie zo zasnežených ulíc Spišskej, či nejaké iné z nášho mesta či okolia, s ktorými by ste sa chceli podeliť? Pošlite nám ich na mail buvalova@global24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Spišskú navštívila Perinbaba: Fotogaléria z našich ulíc
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM