Iné športy

Parádne výkony mladých novoveských volejbalistiek: Zdolali všetkých súperov, FOTO

Počas uplynulého víkendu čakali na novoveské volejbalistky ďalšie zápasy. Proti súperom sa postavili juniorky, staršie aj mladšie žiačky a všetkým sa darilo.

Ilustračný obrázok k článku Parádne výkony mladých novoveských volejbalistiek: Zdolali všetkých súperov, FOTO
6
Galéria
Zdroj: VK SNV

Tentokrát iba samé víťazstvá Spišiačok. Svoje zápasy počas uplynulého víkendu vyhrali juniorky, staršie žiačky i mladšie žiačky-4. Juniorky odohrali zápasy proti Košiciam doma a do tabuľky svojimi výkonmi pridali ďalších 6 bodov.

„Dievčatá bojovali sami so sebou. V oboch zápasoch sme relatívne hladko vyhrali prvé 2 sety, no v treťom a štvrtom sete to bol boj samých so sebou. Je smutné, že lavička nežije tým, čo sa deje na ihrisku. Súper trochu pritlačil na podaní a my sme sa trápili. Nedokázali sme kontrovať, a tak sme len čakali na chyby súpera, ktoré nás dokopli k víťazstvám," povedal po zápasoch Radovan Žigraj, tréner junioriek.

VK SNV – VK Slávia TU Košice 3:1 (21,17,–23,21) a 3:1 (19,10,–20,22)

Staršie žiačky vycestovali v sobotu za svojimi súperkami do Vranova. Aj im sa parádne darilo, keďže svoje súperky zdolali dvakrát 3:0. „V tréningovom tempe sme nad mladými nádejami Vranova vyhrali. Priestor dostali hráčky z lavičky a dievčatá sa vystriedali aj na postoch, na ktorých zvyčajne nehrajú. Musíme vytrvať v tréningovom úsilí pretože nás čakajú ťažké zápasy. Potešujúca bola aj účasť 12 hráčok na poslednom tréningu," zhodnotil Ladislav Ďuriško, tréner starších žiačok.

MŠK Vranov – VK SNV 0:3 (-18,–16,–22) a 0:3 (-18,–20,–16,)

Mladšie žiačky-4 čakal turnaj v Poprade, kde si okrem domácich zmerali sily aj s Košicami. Ani najmladšie volejbalistky však nezaostali a nad súperkami zvíťazili s prehľadom.

  • VK SNV – Košice 2:0 (12,15)
  • VK SNV– Poprad 2:0 (14,20)

„Prvé zápasy už majú za sebou aj štvorkové dievčatá. Oba zápasy dopadli na výbornú. Dievčatá podali obetavý a veľmi sympatický výkon. Hrali kolektívne a vytrvalo. Chválim všetky a som veľmi rada, že som mohla do hry zapojiť aj dve dievčatá vekovo mladšie, a to Barboru Sitkovú a Miu Kráľovú. Obe si ustáli svoje posty veľmi dobre a spoľahlivo odohrali, ako bolo treba," neskrývala spokojnosť s výkonom svojich zverenkýň ich trénerka, Natália Bodáková.

Zábery zo zápasov junioriek a mladších žiačok-4 nájdete aj v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Mladé volejbalistky zo Spišskej zdolali všetky súperky
6
Galéria
Zdroj: VK SNV

Titulná foto: Juniorky VK SNV

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM