Rôzne

Oslavy Medzinárodného dňa detí ešte nekončia: Aha, čo sa chystá v Novoveskej Hute

Aj keď Medzinárodný deň detí je už za nami, naši najmenší neprídu skrátka ani v druhý júnový víkend. Toto sa chystá v mestskej časti nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Oslavy Medzinárodného dňa detí ešte nekončia: Aha, čo sa chystá v Novoveskej Hute
Zdroj: TASR

Športový klub Rohals v spolupráci s dobrovoľníkmi pripravuje oslavu Medzinárodného dňa detí na futbalovom ihrisku v Novoveskej Hute s bohatým programom, zaujímavými cenami i novinkami.

Takzvaný Ekologický MDD sa bude konať dňa 8. júna od 11:00 hod.

Ako prezradili organizátori, po prvýkrát sa pokúsia osláviť ho čo najekologickejšie – čiže s minimom odpadu. „Doneste si prosím vlastné poháre na pitný režim,“ vyzývajú záujemcov o pripravované podujatie s tým, že misky na guláš budú z recyklovateľného materiálu a k dispozícii budú aj vrecia na separovaný odpad.

Na deti v sobotu čakajú cyklo-krosové preteky pre všetky vekové kategórie súťaže pre malých aj veľkých, futbalový zápas, maľovanie na tvár, trblietavé tetovačky, skákacia žirafa, zorbing, hasiči, skauti, capoiera vystúpenie, jazda na konskom povoze, foto-kútik a ďalšie atrakcie. Počas celého dňa sa bude konať aj burza detských hračiek.

V priloženej galérii si môžete pozrieť zábery zo zaujímavého podujatia v réžii novoveských gymnazistov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Študentom aj pedagógom Javorky udeľovali ocenenia: Boli sme pri tom
29
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM