JAB Rôzne

Oslava vo veľkom štýle: Na sídlisku Západ sa lúčili predškoláci, FOTO A VIDEO

Jedna etapa života končí, druhá začína. V Materskej škole na Stolárskej ulici v Spišskej Novej Vsi sa predškoláci so škôlkou lúčili ozaj veľkolepo.

Ilustračný obrázok k článku Oslava vo veľkom štýle: Na sídlisku Západ sa lúčili predškoláci, FOTO A VIDEO
44
Galéria

Dojatie, slzy aj poriadna zábava. Predškoláci z materskej školy na sídlisku Západ to so svojimi kamarátmi a personálom škôlky poriadne roztočili. Takmer 160 detí sa zišlo v pondelkové dopoludnie, aby sa rozlúčili s tými, ktorí trávia v škôlke už svoje posledné dni. Ako nám priblížila riaditeľka materskej školy Ingrid Fabiniová, na základnú školu odchádza tento rok 50 detí.

„Keďže sú to posledné chvíle, ktoré trávia s nami, pripravili sme im aj poriadnu rozlúčku. Chceli sme, aby v ich srdiečkach okrem iných spomienok a zážitkov zostala aj spomienka na ich rozlúčku a aby na ich tvárach pri ďalšom životnom kroku ostal úsmev, ktorý je v živote dôležitý,“ zdôraznila riaditeľka s tým, že okrem rozlúčky si pripravila pre nich aj prekvapenie v podobe kúzelníka.

VIDEO z rozlúčky v novoveskej škôlke: Deti to roztočili naozaj krásne :)
3
Galéria

Ježkovia, Včielky aj predškoláci z triedy Rybky Nema, milými slovami, kvietkom aj krásnym vystúpením poďakovali všetkým paniam učiteľkám či kuchárkam, ktoré neskrývali dojatie.

„Je to, ako keby som sa lúčila so svojimi deťmi. Som šťastná, že sú šikovní a napredujú, no zároveň mi bude za nimi veľmi smutno. Boli to krásne štyri roky a pri rozlúčke je to ťažké ustáť a slzy sa hneď rozkotúľajú,“ povedala dojatá pani učiteľka predškolákov z triedy Rybky Nema, Zlata Horváthová.

Podľa zábavy a úsmevov na detských tvárach si parádnu rozlúčku užili nielen predškoláci, ale určite celá škôlka, keďže rozlúčka na školskom dvore mala tento rok premiéru. O tom, ako sa všetci zabávali sa môžete presvedčiť v našich galériách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTO: Takto krásne sa lúčili so školkou predškoláci na sídlisku Západ
44
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM