JAB Rôzne

Oranžové gymnázium si zvolilo najzábavnejšieho učiteľa: Humorom sršal aj pri oceňovaní!

Gymnazisti oranžového gymnázia ukončili školský rok už tradičnou akciou s názvom POOG 2016. Hlasovaním určili aj najzábavnejšieho učiteľa školy. Titul obhájil už po štvrtýkrát fyzikár Ivan Brovko.

Ilustračný obrázok k článku Oranžové gymnázium si zvolilo najzábavnejšieho učiteľa: Humorom sršal aj pri oceňovaní!
Zdroj: Dnes24.sk

Profesorská osobnosť oranžového gymnázia (v skratke POOG) je anketa, ktorú gymnazisti zo Školskej organizujú každý rok, deň pred odovzdávaním vysvedčenia. Niekoľko stoviek študentov svojimi hlasmi rozhodlo o tom, kto získa titul najpriateľskej­šieho, najzábavnejšieho či najobľúbenejšieho profesora.

Zároveň si však volili aj najkrajšie dievča a najkrajšieho chlapca každého ročníka, Králisa gymnázia či najlepší kolektív. Špeciálnu cenu získali víťazi kategórie Najšpinavšia klietka (šatňa), ktorým odovzdal cenu riaditeľ gymnázia Jozef Kačenga. „Víťaz tejto kategórie bude celý budúci školský rok upratovať všetky šatne,“ oznámil za veľkého potlesku ostatných študentov.

Prvou vyhlasovanou učiteľskou kategóriou bol najzábavnejší profesor. Z troch nominácii si titul už po štvrtýkrát obhájil fyzikár Ivan Brovko, ktorý ani pri odovzdávaní ceny nezostal svojmu titulu nič dlžný. „Je ľahké stať sa najzábavnejším profesorom, keď učíte najzábavnejší predmet. A keď chcete ešte viac zábavy, tak všetkých pozývam maturovať z fyziky, lebo to už bude len sranda,“ zahlásil na pódiu.

Aj keď pred vyhlasovaním tvrdil, že študentov podplatil a tento rok nič nevyhrá, no nevyšlo mu to. A ako sa cíti teda po štvrtý raz ako najzábavnejší učiteľ oranžového gymnázia? „Ako Karel Gott, tak starý a tak často oceňovaný ,“ znela jeho odpoveď.

Už vo štvrtok sa dozviete, kto prebral štafetu po učiteľovi Brovkovi a vyhral tento rok kategóriu Absolut – najobľúbenejší učiteľ.

Môže vás zaujímať:

Obrázky plné radosti: V Spišskej Novej Vsi sa rozdávali objatia

Učiteľka ich zbierala 10 rokov a sú parádne: Výber hlášok z gymnázia v Spišskej!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM