Marie Melníková Krimi

Opilec zrazil prednostu obvodného úradu!

Opitý šofér zrazil prednostu obvodného úradu v Spišskej Novej Vsi, Imricha Holečka. Šéf novoveského obvodného úradu sa z ťažkých zranení lieči v košickej nemocnici.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Ako sme vás pred pár dňami informovali, opitý 43 ročný šofér zo Sloviniek (okres Spišská Nová Ves) zrazil pri Krompachoch chodca. Je ním 56 ročný prednosta obvodného úradu v Spišskej Novej Vsi, Imrich Holečko. Šéf obvodného úradu je aj vášnivým športovcom.

Vodič sa pred jazdou na peugeote potužil alkoholom. V smere od Sloviniek na Krompachy nezvládol mierne pravotočivú zákrutu. Tým, že nešiel primeranou rýchlosťou, dostal šmyk a zachytil Holečka ktorý práve kráčal po krajnici.

Prednosta utrpel zlomeninu čeľuste a sánky, zlomeninu rebier, zmliaždenie pľúc, zlomeninu oboch kostí predlaktia, zlomeninu záprstnej kosti a otras mozgu. Z ťažkých zranení sa bude liečiť viac ako 6 týždňov. Policajti šoférovi namerali takmer 1,30 primilé alkoholu. Zatiaľ je stíhaný na slobode, no hrozí, že si posedí až 5 rokov v base. Obvodnému úradu nateraz šéfuje Holečkov zástupca.

MARIE MELNÍKOVÁ, foto: Jozef Petruška

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM