JAB Rôzne

Ohňostroj zachytený objektívom Novovešťana Ľubomíra: Sledujte tie parádne fotky

Novoročný ohňostroj pred Radnicou aj silvester na sídlisku Západ zachytil svojím objektívom Ľubomír Palušák pre ktorého je fotenie hobby.

Ilustračný obrázok k článku Ohňostroj zachytený objektívom Novovešťana  Ľubomíra: Sledujte tie parádne fotky
22
Galéria
Zdroj: Ľubomír Palušák

Silvestrovské oslavy či vítanie nového roka sa väčšinou spájajú s ohňostrojom. Mnohí sa na toto nádherné svetelné, ale hlučné divadlo tešia, no iní najmä majitelia domácich zvieratiek nie sú príliš nadšení.

Tak či onak ohňostroje nechýbali ani v Spišskej Novej Vsi. Hoci mesto už pred pár rokmi zrušilo polnočný ohňostroj v centre mesta núdza oň veru nebola. Nebo žiarilo a rachot sa ozýval zo všetkých častí Spišskej takmer aj hodinu po polnoci.

Pred budovu Radnice prišlo v podvečer prvého dňa roka niekoľko stoviek Novovešťanov aj návštevníkov, aby si vychutnali novoročný ohňostroj, ktorý pripravilo vedenie mesta.

Ohňostroje okrem verejnosti sú vďačným objektom aj pre fotografov či už profesionálnych , alebo amatérov. Jedným z nich je aj Ľubomír Palušák zo Spišskej Novej Vsi pre ktorého je fotenie hobby.

„Fotím všetko možné, ako turista prírodu, ako občasný cestovateľ mestá a rôzne kultúrne podujatia, najradšej folklór. Ohňostroj som fotil asi 2–3×, takže je čo zlepšovať," prezradil pre Spišskú 24.

Svojím fotoaparátom tak zachytil nielen už tradičný novoročný ohňostroj pred Radnicou , ale aj polnočné oslavy nového roka na sídlisku Západ.

„Na Západe som fotil plánovane zo statívu, skúšal som návod na fotenie ohňostroja. Fotky vznikli počas návštevy z balkóna na 12. poschodí," doplnil.

Spomínané zábery nájdete v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zachytené objektívom: Ohňostroj pred Radnicou aj na sídlisku Západ
22
Galéria
Zdroj: Ľubomír Palušák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM