Jakub Forgács Krimi

Odkaz zlodeja po vykradnutí domu: Fajne še kradlo, máš smolu, k....!

V nedeľu začali levočskí policajti stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody, prečin krádeže a pre prečin poškodzovania cudzej veci. Skutok sa mal stať niekedy v čase od 6. do 21. apríla v jednom z rodinných domov v katastri obce Dravce - Bukovinka v lokalite zvanej Nižný majer.

Ilustračný obrázok k článku Odkaz zlodeja po vykradnutí domu: Fajne še kradlo, máš smolu, k....!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Doposiaľ neznámy páchateľ prekonal pletivové oplotenie rodinného domu, vytvoril si otvor do drevenej stodoly a dostal sa dnu. Zo stodoly ukradol prenosný CD prehrávač, vŕtačku, uhlovú brúsku a rôzne náradie,“ informoval krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.

Zlodej pokračoval vo svojej činnosti aj v rodinnom dome, na ktorom vylomil drevené vchodové dvere v oblasti zámku. Dom prehľadal a odniesol si z neho LCD televízor so stojanom, dva satelitné prijímače s kartou, DVD prehrávač, holiaci strojček, dva puškohľady, 16 srnčích trofejí, ďalekohľad a koženú železničiarsku taš­ku.

„Ukradol aj desať kíl mäsa, elektrickú remosku na pečenie, motorovú aj elektrickú pílu, hifi vežu, nabíjačku na autobatérie, 10 litrov domáceho alkoholu, ako aj ďalšie veci,“ vymenoval Džobanik. Pri odchode páchateľ vypol hlavný vypínač elektrickej energie a na fasádu domu napísal: „FAJNE ŠE KRADLO!!! MAŠ SMOLU! K… !“ Týmto konaním vznikla 55-ročnému majiteľovi z obce Dravce – Bukovinka celková škoda vo výške takmer 3600 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM