JAB Kultúra

Oddýchnite si počas víkendu aj vy: Päť akcií, na ktoré radíme si vyraziť

Dva dni voľna sú pred nami a aj počas tohto víkendu si môžete v Spišskej a okolí vyraziť za podujatiami. Prinášame vám päť z nich, ktoré radíme zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Oddýchnite si počas víkendu aj vy: Päť akcií, na ktoré radíme si vyraziť
Zdroj: Dnes24.sk

SPIŠSKÁ BURZA STAROŽITNOSTI A KURIOZÍT

25.februára od 8.00 do 15.00 hod, staré trhovisko

Pravidelná burza poteší nejedného zberateľa či milovníka starožitností. Predmety čias dávno minulých budú k dispozícii v sobotu na starom trhovisku oproti OC Sintra.

CEZ ZEJMARKU NA GAČOVKU

25. februára o 8.00, Slovenský raj

Asociácia horských sprievodcov Slovenský raj a Regionálna rada Klubu slovenských turistov Spišská Nová Ves pripravila pre všetkých milovníkov Slovenského raja prechod tiesňavy zejmarská roklina s možnosťou výstupu na Gačovskú skalu v rámci 58. ročníka Zimného prechodu tiesňavami Slovenského raja. Sobotné dopoludnie tak môžete stráviť v lone prekrásnej prírody.

PLES ĽUDÍ S DOBRÝM SRDCOM

25. februára o 16.00, Koncertná sieň Reduty

Plesať sa v Spišskej ešte stále neprestáva a výnimkou nebude ani dnešný deň. 21.ročník plesu s dobrým srdcom organizuje spišská katolícka charita v spolupráci s Mestským kultúrnym centrom a Klubom detí a mládeže slovenského zväzu zdravotne postihnutých v Spišskej Novej Vsi. O zábavu sa postará Jozef Valkoššák a Radovan Olejník.

HOWIE A ROOKIE TARANTINO V ZRÁŽKE S HOMÉROM

25. a 26. februára o 19.00, divadlo Kontra

Obnovený kultový Doskami ocenený titul si môžete pozrieť počas dvoch víkendových večerov v divadle Kontra. Hra získala všetky prestížne divadelné ocenenia. Autor Mark O'Rowe je považovaný za najoriginálnejšieho írskeho autora od čias Becketta.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

26. februára.2017 o 18­.00, Zimný štadión

Ak máte radi aktívny oddych a zimné športy, víkend môžete ukončiť aj aktívne a to na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM