Šport

Ocenenie naj športovcov mesta sa blíži: Nominovať ich môžu aj obyvatelia Spišskej

Slávnostné vyhlásenie najúspešnejších športovcov mesta Spišská Nová Ves za rok 2018 sa už pomaly ale isto blíži.

Ilustračný obrázok k článku Ocenenie naj športovcov mesta sa blíži: Nominovať ich môžu aj obyvatelia Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

V rámci verejnej prezentácie športu Mesto Spišská Nová Ves každoročne vyhlasuje najúspešnejších športovcov mesta Spišská Nová Ves. Za uplynulý rok oceňuje ich vynikajúce športové výsledky a vzornú reprezentáciu klubu a mesta.

Prípravou a realizáciou je poverené oddelenie školstva, mládeže a športu. Vyhlasovanie a vyhodnotenie sa uskutočňuje v týchto kategóriách :

  • jednotlivci- mládež do 19 rokov ( 5 ocenených )
  • jednotlivci– dospelí ( 5 ocenených )
  • kolektív – dospelí a mládež (3 ocenenia )
  • tréner roka ( 1 ocenený)
  • zaslúžilí funkcionári, tréneri a športovci
  • osobitná cena primátora mesta

Navrhnutí jednotlivci musia byť v hodnotenom roku registrovanými členmi klubu, ktorý má sídlo na území mesta Spišská Nová Ves a reprezentujú klub mesta Spišská Nová Ves. Kolektív môže byť hodnotený za podmienky, že má sídlo na území mesta Spišská Nová Ves a reprezentuje mesto Spišská Nová Ves. Za športový kolektív sa považuje v kolektívnych športoch celé družstvo, v individuálnych športoch štafeta.

Slávnostné vyhlásenie najúspešnejších športovcov mesta Spišská Nová Ves za rok 2018 sa uskutoční 27. februára 2019 v Kultúrnom dome Mier o 17:00 hod.

O nomináciu sú požiadaní a svoje návrhy podávajú – Športový klub mesta Spišská Nová Ves, predsedníctvo Rady športových klubov, ale svoje návrhy môžu podať aj občania mesta Spišská Nová Ves. Nominácia musí byť podaná na štandardizovanom formulári, ktorý potvrdzuje športový klub, za ktorý športovec súťaží.

Termín doručenia nominácií je do 18. januára 2019 do 14.00 hod na Mestský úrad, Štefánikovo nám. 1, oddelenie školstva, 1. poschodie číslo dverí 219.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Ako to vyzeralo minulý rok na slávnostnom vyhlásení najúspešnejších športovcov Spišskej si môžete pozrieť v priloženej galérii.

OBRAZOM: V Spišskej Novej Vsi  oceňovali najúspešnejších športovcov
20
Galéria
Zdroj: Mesto SNV/ M. Dibák

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM