JAB Rôzne

Obyvatelia Spišskej sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!

Valentín už doslova klope na dvere. Obyvatelia nášho mesta nám prezradili, ako tento sviatok zaľúbených oslávia.

Ilustračný obrázok k článku Obyvatelia Spišskej sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!
Zdroj: TASR

Blížiaci sa sviatok všetkých zaľúbených je už cítiť na každom kroku. 14. február je dňom, ktorý mnohé páry využívajú na to, aby oslávili svoju lásku a naplno jej venovali spoločné chvíle. Opýtali sme sa preto Novovešťanov, aké sú ich plány na sviatok sv. Valentína.

Sladké potešenie

„Svätého Valentína neberieme ako nejaký sviatok. V roku máme 365 dní, kedy by sme mali svoju lásku preukazovať. No klamala by som, ak by som povedala, že je to úplne mimo nás. Čokoládka poteší kohokoľvek a kedykoľvek. Preto aj ja tento deň riešim sladkým potešením,“ prezradila ekonómka Soňa (37)

Vodič kamiónu Peter (45) podľa jeho slov Valentína veľmi neoslavuje, ale manželke nezabudne priniesť určite veľkú čokoládu, keďže sladké miluje.

„Určite nebude v tento deň chýbať návšteva cukrárne. Dáme si sladký koláčik a dobrú kávu,“ povedala nám vysokoškoláčka Miška (23)

Wellness či večera

„Keďže Valentín je v strede pracovného týždňa, veľa toho s partnerkou nestihnem. Určite si však dáme v meste dobrú večeru a pred ďalším pracovným dňom pôjdeme zrelaxovať do wellnesu,“ zveril sa nám technik Marek (39).

Podľa slov mamičky Mirky (31), oni majú Valentína každý deň. „Keby vychádzal tento sviatok na víkend, tak je určite viac možností. Takto dáme niekde len spoločnú večeru s rodinkou,“ doplnila.

Romantika

„14. februára budem v práci, no napadlo ma, že by som poobede zobral priateľku do auta, čaj do termosky, niečo sladké a vzal ju niekam do prírody. Aj keď je ešte von dosť zima, taký menší piknik v aute na mieste s pekným výhľadom, by sa jej snáď páčil,“ prezradil Matúš (29)

Osláviť tento sviatok sa chystá aj učiteľka Janka ( 33). „Chystáme sa na predĺžený valentínsky pobyt. Keďže priateľ pracuje mimo Slovenska, tak strávime tri dni v Tatrách, kde nebude chýbať ani lyžovačka, romantická večera či bazén. Zároveň tam oslávime aj svoje prvé výročie,“ teší sa Janka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM