Kultúra

Obrovská šanca pre amatérske kapely v kraji: Začína súťaž Prako Music Challenge 2014

Pre nádejné začínajúce kapely prichádza veľká šanca, budú sa totiž môcť zapojiť do súťaže kapiel Prako Music Challenge 2014. Cieľom súťaže je propagácia kvalitnej amatérskej hudobnej tvorby na profesionálnom zvuku a s výbornou svetelnou show.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská šanca pre amatérske kapely v kraji: Začína súťaž Prako Music Challenge 2014
Zdroj: TASR

Krátke info a fotku kapely, spolu s nahrávkou vlastnej piesne treba poslať do 1.marca 2014 na adresu tthur@lemakor.com, ale pozor, kapacita súťažiacich je limitovaná. Na oficiálnej stránke súťaže: www.facebook.com/…hallenge2014 budú vybratí tí najlepší, ktorí sa predstavia v semifinálových kolách v B-klube.

Druhá šanca pre kapely

Rozhodovať však bude aj porota, ktorá môže do ďalších kôl posunúť kapelu, ktorá sa cez hlasovanie nedostala, no napriek tomu v nej budú vidieť potenciál.

Koncert každej semifinálovej kapely bude natočený v HD kvalite. Na základe týchto záznamov sa spustí veľké semifinálové hlasovanie, kde si fanúšikovia vyberú finalistov, ktorí sa predstavia vo veľkom finále. V tom majú šancu vyhrať okrem zaujímavých finančných cien aj možnosť nahrať svoju skladbu v nahrávacom štúdiu V3 Sound, v ktorom okrem iných svoje songy nahrávajú napríklad aj Smola a Hrušky, Crea Cage, Človek Milión, Frequency, Cliftons, Sam Sebou a mnohí ďalší.

Účinkovanie na najväčších hudobných festivaloch v kraji

Aby toho nebolo málo, víťaz získa možnosť zahrať si na jednom z najväčších hudobných festivalov v Košickom kraji, na Prakofeste, kde vystúpili také mená ako IMT Smile, Smola a Hrušky, Heľenine oči, Braňo Mojsej, Hrdza, či Gulo Čar. Prihlásiť sa môže každé hudobné zoskupenie s vlastnou tvorbou.

Cestovné náklady spojené s dopravou na semifinálové, či finálové koncerty hradí organizátor v zmysle pevne stanovenej výšky sumy, ktorú určil organizačný status. Dátumy semifinálových kôl a toho finálového budú určené po skončení základného hlasovania. Hlasovanie bude prebiehať na oficiálnej FB stránke súťaže, ako aj priamo v B-klube, počas jednotlivých kôl.

Organizátormi súťaže je agentúra Lemakor Studio v spolupráci s hudobným pubom B – klub, agentúrou AFL Promotion a nahrávacím štúdiom V3 Sound.

Foto: ilustračné

súťaž
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM