Peter Handzuš Rôzne

OBRAZOM: Policajti sa zrazili s luxusným mercedesom!

O veľkom šťastí môžu hovoriť policajti z motorizovanej zásahovej jednotky. Na zásah nedošli, v križovatke ich zostrelila vodička luxusného SUV. Policajné auto jazdiace s majákmi skončilo rozbité na chodníku v blízkosti križovatky pri zdravotníckej šk

63-ročná vodička išla so svojim Mercedesom GLK od Matejoviec a odbočovala na Levočskú ulicu. Pri jazde sa dostatočne nevenovala riadeniu auta a po vojdení do križovatky sa zrazila s policajným autom.

Policajti išli práve na zásah po Štefánikovej ulici v smere od kruhového objazdu do Matejovciec v ľavom jazdnom pruhu. Policajné auto malo počas jazdy zapnuté majáky. „K zraneniu osôb nedošlo. Dychovou skúškou bol alkohol u oboch vodičov vylúčený s negatívnym výsledkom,“ povedal pre Poprad24 krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Policajnú Kiu odhodilo na chodník, kde našťastie v tej chvíli nebol žiaden chodec. Kia tak skoro policajtom slúžiť nebude. Má zdemolovanú ľavú stranu a zadok. Odtrhlo jej dokonca jedno zadné koleso. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 15.000,–€.

(nehoda sa stala presne pred týždňom 1.6.2012)

Poprad24 Foto: Tatry – SOS

buracka_0608
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM