JAB Rôzne

Obrátili sme sa na novoveské kúpalisko: OTÁZKA, ktorá zaujíma nejedného milovníka kúpania

Milovníci vodných radovánok, zbystrite pozornosť. Obrátili sme sa na novoveské kúpalisko s otázkou, ktorá zaujíma nejedného z vás.

Ilustračný obrázok k článku Obrátili sme sa na novoveské kúpalisko: OTÁZKA, ktorá zaujíma nejedného milovníka kúpania
Zdroj: TASR

Leto a aj veľké školské prázdniny sa ešte stále neskončili, no školský rok už klope na dvere. Mnohí si počas leta užívajú vodné radovánky a to aj na novoveskom kúpalisku. Práve na to sme sa obrátili s otázkou, ktorá s čoraz bližším koncom augusta zaujíma nejedného milovníka kúpania sa. A to, či novoveské kúpalisko budú otvorené ešte aj v septembri.

„Letné kúpalisko v Spišskej Novej Vsi oficiálne končí sezónu 3. septembra 2017,“ uviedol pre náš spravodajský portál vedúci kúpaliska Jozef Samončík.

Zaujímali sme sa i o to, ako to predbežne vyzerá na kúpalisku v Spišskej s návštevnosťou počas tejto sezóny a tiež, ktorý deň bol zatiaľ počas nej v tomto smere najsilnejším. Podľa slov vedúceho kúpaliska boli mesiace jún a júl podľa dlhoročného priemeru slabé, no august to vylepšil. „Najviac návštevníkov na kúpalisko prišlo 1. augusta, a to presne 1 980," doplnil Samončík.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM