JAB Rôzne

Obľúbená kapela z Jamníka má nový klip: Dojímavé video natočené v uliciach Spišskej!

Obľúbená kapela mnohých Spišiakov opäť potešila svojich fanúšikov. Skupina Sám Sebou má na svete nový videoklip.Natáčala ho v uliciach Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená kapela z Jamníka má nový klip: Dojímavé video natočené v uliciach Spišskej!
Zdroj: Sám Sebou

Čoraz viac populárna kapela z Jamníka vydala ďalší nový singel s názvom I LOVE. Ako nám prezradil spevák skupiny Sám Sebou Matúš Fifik, spomínaný nový song je z pripravovaného tretieho albumu, ktorý kapela nahráva v štúdiu Randal Factory pod taktovkou Jimiho Cimbalu a Zoliho Tótha. Na svete je už aj videoklip k tejto novej pesničke.

Zdroj: YouTube.com

„Pieseň sa nám osobne veľmi páči. Dúfame, že osloví čo najviac poslucháčov ,“ povedal spevák skupiny. O text novej piesne sa podľa jeho slov postaral už tradične dvorný textár skupiny František Pavol, ktorý sprevádza kapelu od jej vzniku. „Pieseň je pozitívna, tanečná a veľmi chytľavá. Rýchlo sa dostane človeku do hlavy. Samozrejme to všetko dopĺňa skvelý text od Feriho,“ ozrejmil Matúš.

Videoklip k novej pesničke natáčala kapela v uliciach Spišskej Novej Vsi. Zaujímalo nás, prečo sa chalani rozhodli pre túto možnosť. „Pretože pochádzame z tohto kraja a Spišská je predsa najkrajším mestom na Slovensku,“ uzavrel s úsmevom spevák skupiny Sám Sebou s tým, že o videoklip plný lásky sa postaral talentovaný Štefan Kožík.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM