JAB Kultúra

Obľúbená kapela mnohých Spišiakov nás opäť potešila: Skupina Sám Sebou má na svete ďalšiu novinku

Po letnom songu a zaujímavom videoklipe prichádza kapela z Jamníka s ďalšou novinkou. Nový song, ku ktorému chalani natočili aj videoklip, videlo za necelé dva dni už viac ako 5 000 fanúšikov. Vypočujte si energickú pesničku s názvom „Keď s tebou spím“.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená kapela mnohých Spišiakov nás opäť potešila: Skupina Sám Sebou má na svete ďalšiu novinku
Zdroj: Dnes24.sk

Nová pieseň s názvom „Keď s tebou spím“ vyšla v nedeľu podvečer a už teraz sa teší veľkej obľube u fanúšikov kapely z Jamníka. Ako nám prezradil spevák Matúš Fifík, o text k pesničke sa už tradične postaral manažér kapely a dvorný textár František Pavol. „Pieseň je podľa mňa energická a pozitívna s ľahko zapamätajúcim textom,“ vyjadril sa.

O úspechu nového songu hovoria aj čísla. Za necelé dva dni mala pesnička viac ako 5000 videní. K pesničke vznikol aj videoklip, o ktorý sa postarali Štefan Kožík a Slavomír Vavrek. Klip je síce bez príbehu, no napriek tomu sála z neho pozitívna energia. Skupinu Sám Sebou podľa slov Matúša Fifíka momentálne zamestnáva aj skladanie nových piesní, ktoré kapela pripravuje na svoj v poradí už tretí album.

Ako sa nový song skupine podaril si môžete pozrieť v našej videogalérii

Čítajte tiež:

Foto: Sám Sebou

Nový singel a videoklip skupiny Sám Sebou...
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM