JAB Kultúra

Obľúbená kapela mnohých Novovešťanov Sám Sebou: Toto je jeden z naj songov, aký sme kedy vytvorili!

Mladí talentovaní hudobníci z Jamníka, ležiaceho neďaleko Spišskej Novej Vsi, vydali nový singel. Pesnička s názvom Kým si nad vodou je z pripravovaného tretieho albumu. Vypočujte si čerstvý song od obľúbenej kapely mnohých Novovešťanov.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená kapela mnohých Novovešťanov Sám Sebou: Toto je jeden z naj songov, aký sme kedy vytvorili!
Zdroj: Dnes24.sk

Čoraz viac obľúbená kapela z Jamníka má opäť zaujímavú novinku. Nový singel je z pripravovaného tretieho albumu, ktorý kapela nahráva v štúdiu Randal Factory pod taktovkou Jimiho Cimbalu a Zoliho Tótha.

„Pieseň považujeme za jednu z najlepších, akú sme kedy vytvorili. Snáď osloví čo najviac poslucháčov,“ povedal spevák skupiny Sám Sebou Matúš Fifik .

O text novej piesne sa podľa jeho slov už tradične postaral dvorný textár František Pavol, ktorý sprevádza skupinu od jej vzniku. „Pieseň je pozitívna, s jednoduchým a chytľavým refrénom. Samozrejme to všetko dopĺňa skvelý text od Feriho,“ opísal Matúš s tým, že o lyric video sa postaral talentovaný Štefan Kožík.

Kapela vznikla v roku 2010 a pochádza z dedinky Jamník neďaleko Spišskej Novej Vsi. Táto formácia má za sebou napriek svojej krátkej histórii množstvo úspechov a koncertov nielen na našom území, ale aj v Česku. Pochváliť sa môže aj svojím hosťovaním na turné skupiny Inekafe, či dvoma radovými albumami „Zrkadlo“ a „Vlastnou cestou“.

Nový singel kapely Sám Sebou si môžete vypočuť v našej videogalérii

Môže vás zaujímať:

Foto:Sám Sebou

Novinka od kapely zo Spiša Sám Sebou
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM