JAB Kultúra

Nudiť sa v novom týždni rozhodne nebudeme: Výber akcií, ktoré v Spišskej stoja za pozornosť

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Spišskej Novej Vsi zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Nudiť sa v novom týždni rozhodne nebudeme: Výber akcií, ktoré v Spišskej stoja za pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

VÝTVARNÉ SPEKTRUM 2016

Do 30.apríla 2016, Výstavná miestnosť Spišského osvetového strediska

Regionálne kolo 53.ročníka celoštátnej postupovej súťaže a výstavy neprofesionálnej výtvarnej tvorby. Výstava potrvá až do konca tohto mesiaca.

MAŠKARÁDA

4. apríla 2016, čajovňa Alchýmka

V rámci herných pondelkov sa aj na začiatku týždňa môžete naučiť niečo nové. Počas celého dňa ste vítaný v Alchýmke. Okrem posedenia v príjemnom prostredí a popíjaní čaju si môžete zahrať blafovaciu kartovú hru s názvom Maškaráda.

PRVOSIENKA

4.apríla 2016 o 16.00, Koncertná sieň Reduty

Jarný festival poézie a prózy v cudzích jazykoch s názvom Prvosienka si nenechajte ujsť už dnes. Zaujímavý projekt organizuje gymnázium na Javorovej ulici.

HVIEZDOSLAVOV KUBÍN

5.- 6. Apríla 2016, Galéria umelcov Spiša

62.ročník okresného kola súťaže a prehliadky v umeleckom prednese poézie a prózy. V tvorbe recitačných kolektívov a divadiel poézie detí , mládeže a dospelých.

KAROL

6. apríla 2016 o 19:00, Štúdio SD

Aj v strede týždňa si prídu na svoje milovníci divadelných predstavení. V stredu večer si môžete v štúdiu Spišského divadla vychutnať hru o hľadaní vzájomného porozumenia.

ŽENSKÝ ZÁKON

8. apríla 2016 o 19¬.00, Spišské divadlo

Víkend môžete začať aj s dobrou komédiou. Pre milovníkov divadla je v piatok podvečer pripravená repríza klasiky od Jozefa Gregora Tajovského. Ženský zákon v spišskom nárečí vás zaručene dostane.

XX. BENEFIČNÝ PLES ĽUDÍ S DOBRÝM SRDCOM

9. apríla 2016 o 16.00, Koncertná sieň Reduty

Tradičný ples v netradičnom čase. Už po dvadsiaty krát budú plesať všetci ľudia s dobrým srdcom. Ples pripravilo Mestské kultúrne centrum Spišská Nová Ves v spolupráci so Spišskou katolíckou charitou a klubom detí slovenského zväzu zdravotne postihnutých.

DŽÓRDŽO

9. apríla 2016 o 18.00,ča­jovňa Alchýmka

Cestovateľ a muzikant Džórdžo vám vo svojom príbehu porozpráva ako cestoval po Európe a Ázii a peniaze si zarábal pouličnou muzikou.

ROZPRÁVKOVÝ BICYKEL

10. apríla 2016 o 16.00, Dom Matice slovenskej

Bábkové divadlo spod Spišského hradu pripravilo opäť niečo pre najmenších. Zuza Kladivková na rozprávkovom bicykli putuje svetom. Rozpráva deťom príbeh o tom, čo zažila v krajine Dopravných pravidiel. Po skončení predstavenia nasleduje animačný program s názvom Preteky na kolesách.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM