Rôzne

Nový východniarsky hit sa šíri rýchlosťou svetla: Takto reaguje na Vypic a žic Braňo Mojsej! VIDEO

Len v túto stredu zverejnili producent Mike a jeho projekt Mafia Corner pravú východniarsku skladbu Vypic a žic. Výsledok? Láme všetky rekordy, veď už teraz má vyše 230 000 zhliadnutí! Na adresu tohto songu zareagovali aj známe tváre šoubiznisu z východu, vrátane Braňa Mojseja.

Ilustračný obrázok k článku Nový východniarsky hit sa šíri rýchlosťou svetla: Takto reaguje na Vypic a žic Braňo Mojsej! VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Veselá pesnička a rovnako veselý videoklip. Názory na pravý východniarsky hit sa naprieč sociálnymi sieťami rôznia, väčšina však dáva veľký palec hore a púšťa si ho vari takmer úplne každý. Známe tváre z východu sa za túto zdá sa novú východniarsku hymnu takisto postavili. A zareagoval aj Braňo Mojsej.

„…Špivanka vypic a žic. Ja už len žic, bo vypic už bulo dávno. Keby tak pred dvacec rokami takú špivanku poskladali. Ta by to bulo oreginal. Ale i teraz neplano,“ hovorí Košičan B. Mojsej. Jeho celú reakciu si môžete pozrieť vo VIDEU nižšie.

K hitu sa vyjadrili ale i ďalšie známe tváre, ako napríklad významný hudobník a otec slovenského džezu Prešovčan Peter Lipa: „Konečne máme našu vlastnú východniarsku pišničku.“ A čo hovorí na počin projektu Mafia Corner Milan „Junior“ Zimnýkoval, rodák zo Sniny? „Trim ce še, ruka hore, no už musím ísť bo naľato :)…“

Na skladbu reagovali i ďalšie známe tváre ako spíker z Košíc Ivan Biňďo Bindas, moderátor z Prešova Slavo Jurko či Michalovčanka Nika Karch, mladá nádejná speváčka. Pozrite si všetky videá s reakciami na hit Vypic a žic.

Videoklip si môžete pozrieť a vypočuť tu.

Reakcie na nový východniarsky hit Vypic a žic
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM