Rôzne

Nový song od novoveskej kapely: Smola a Hrušky natočili v Izraeli letný hit

Novinka od kapely Smola a Hrušky. Nový singel uzrel svetlo sveta pre začiatkom leta. Skladbu zložil a otextoval frontman kapely netradične za oceánom.

Ilustračný obrázok k článku Nový song  od novoveskej kapely: Smola a Hrušky natočili v Izraeli letný hit
Zdroj: Smola a Hrušky

Po nečakanom úspechu vianočnej skladby Na Vianoce patríme k sebe, ktorá sa stala najhranejšou novou vianočnou skladbou v slovenskom éteri, sa legendy zo Spiša venovali rôznym aktivitám. Pred letom konečne došlo aj na novú skladbu s názvom – Na ceste za inou.

 	Letná novinka od známej kapely zo Spišskej
1
Galéria

Horúca novinka je návratom ku koreňom skupiny a obsahuje všetky ingrediencie, ktoré fanúšikovia na skupine milujú. Chytľavá melódia, pozitívne vibrácie, sexy hlas a poetika punkového romantika Spoka Kramára, ktorý skladbu zložil a otextoval netradične za oceánom.

Symbol spomienok

„Skladba je úplne nová, napísal som ju na jar v Kanade, kde sme pokračovali v nakrúcaní motivačno-športového filmu, ktorý je neskutočne skutočným príbehom a aj so soundtrackom by mal uzrieť svetlo sveta budúci rok. Vtedy mi na ceste nádhernou krajinou napadla melódia a text, “ priblížil zrod skladby Spoko Kramár.

Veselá skladba nesie aj odkaz na pocity, ktoré ak ich človek prežíva, nie sú pozitívne, ale s odstupom času to každí vidí v inej perspektíve. Skoro každý z nás zažil chvíle, keď chcel alebo sa musel rozhodnúť, či bude pokračovať v aktuálnom vzťahu alebo ho ukončí a posunie sa ďalej. „V prípade skladby – Na ceste za inou je symbolom spomienok a spoločných chvíľ mikina. Tá symbolizuje spomienky a zároveň odhodlanie ísť ďalej na cestu za šťastím a za inou láskou,“ doplnil spevák.

Klip z Izraela

Téme cesty a cestovania rezonovala aj pri nakrúcaní klipu. „Celý nápad na klip vznikol pozvaním kapely na tradičný festival Tel Aviv Ska Invasion v Izraeli,“ prezradil s tým, že na videoklipe kapela spolupracovala s talentovaným kameramanom a filmárom Majom Puzderom.

Kapela Smola a Hrušky okrem nabitej letnej sezóny momentálne pripravuje výberovku najväčších hitov, kde sa objaví aj novinka Na ceste za inou a ďalšie 2 nové videosingle, ktoré predstavia fanúšikom do konca roka aj s novou koncertnou show na vianočnom turné Patríme k sebe tour 2018.

Novú skladbu od skupiny Smola a Hrušky nájdete aj v našej galérií.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM