JAB Kultúra

Novovešťania, dobré o nich vedieť: Takéto pekné akcie sa v blízkom čase uskutočnia!

Novovešťania, viete o nich? Vybrali sme pre vás niekoľko našich tipov na zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia už cez tento týždeň v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania, dobré o nich vedieť: Takéto pekné akcie sa v blízkom čase uskutočnia!
Zdroj: Dnes24.sk

Beatles Valentine – Love Songs

12. februára 2018 o 19:00, Dom kultúry Mier

Už v pondelok si prídu na svoje milovníci svetoznámej kapely The Beatles. Romantický valentínsky koncert skupiny The Backwards ponúka legendárne hity 60-tych rokov z tvorby slávnych chrobákov. Večer, ktorý vás dokonale naladí si môžete vychutnať v kultúrnom dome na sídlisku Mier.

Liquid acrylic

13. februára 2018 o 16:30, Spišské osvetové stredisko

Tvorivá dielňa pre dospelých. Neviete maľovať a radi by ste sa niečo naučili? Spišské osvetové stredisko pripravilo tvorivú dielňu, kde si môžete vytvoriť vlastné dielo na plátne, ktoré si odnesiete domov. Technika s akrylovými farbami si vďaka svojej efektívnosti nachádza stále viac nadšencov.

Dvorné dialógy

14. februára 2018 o 16:00, Múzeum Spiša

Múzeum Spiša v Spišskej Novej Vsi organizuje už 51. stretnutie z cyklu Dvorné dialógy. Téma: Maketa Provičného domu vyrobená podľa plánov F. Bartla z roku 1786, v mierke 1:50 Hosť: Mgr. art. Helena Vojtková, Mgr. art. Peter Machata

Norway. Today

14. a 15. februára 2018 o 19:00, štúdio Spišského divadla

Premiéru divadelnej hry Norway.today si môžete pozrieť počas pracovného týždňa v štúdiu Spišského divadla. Hra je inšpirovaná skutočnou udalosťou. Hrdinovia tejto hry Júlia a August sa snažia utiecť od svojich problémov, pretvárky, klamstiev, ako aj od seba samých. Chcú urobiť osudové rozhodnutie, pri ktorom si uvedomia, či stojí za to žiť…

Vyhlásenie najúspešnejších športovcov

15. februára 2018 o 17:00, športová hala

Už vo štvrtok popoludní sa dozvieme mená najúspešnejších športovcov, kolektívov, trénerov, zaslúžilých funkcionárov reprezentujúcich naše mesto v roku 2017. Vychutnať si atmosféru oceňovania v športovej hale môžu aj obyvatelia mesta, priaznivci športu a jeho fanúšikovia.

Akustický koncert N3O

15. februára 2018 o 19:00, čajovňa Alchýmka

Pod názvom N3O tvorí Dominik Varchola jedinečnú muziku, ktorá sa vlní v rytmoch slnečného reggae s príchuťou slovenskej novodrevnej ľudovky. Svojským prejavom s uvedomelými textami oslavuje krásu prírody, upozorňuje na neduhy spoločnosti a inšpiruje poslucháčov k šťastnému žitiu. Tentokrát v sólo akustickej podobe odznejú jednoduché verzie nových aj starých piesní.

Dámsky krajčír

16. februára 2018 o 19:00, Spišské divadlo

Príbeh o klamárovi, doktorovi Moulineauxovi, ktorý s neobyčajným dôvtipom úspešne skrýva svoj pokus o neveru pred dôverčivou manželkou a podozrievavou svokrou až do chvíle, kedy si prenajme byt – bývalú krajčírsku dielňu. Okolnosti ho však prinútia predstierať, že je dámskym krajčírom. Francúzsku situačnú komédiu plnú komických situácií, zvratov, klamstiev a snahy vymotať sa z nich si môžete vychutnať v piatok večer.

Kino.doc

17. februára 2018 o 18:00, čajovňa Alchýmka

Vo februárovom vydaní Kina.doc máte možnosť nahliadnuť do Ázie, v ktorej prostredníctvom kamery navštívite netradičnú ženskú komunitu a zoznámite sa so životom v Afganistane, o ktorom mnohí máme len hmlistú a nepresnú predstavu. Čakajú na vás dva filmy Solárne mamy a Človek v Afganistane.

Snehulienka a sedem trpaslíkov

18. februára 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Bol raz jeden zámok a v ňom žila šťastne malá princezná Snehulienka, pokiaľ po smrti jej mamičky si jej otecko, kráľ, nedoniesol novú manželku, zlú kráľovnú. Mnoho generácií detí odrástlo na tomto krásnom príbehu, kde dobrí siedmi trpaslíci prichýlia, aj keď neochránia Snehulienku pred zlou kráľovnou. To sa podarí až … no veď príďte a uvidíte ako to dopadlo.

Nenávidím

18. februára 2018 o 17:00, Divadlo Kontra

Intímna spoveď Adama Mňaučiaka, frustrovaného inteligenta – lúzra, v slovenskej premiére tragikomickej monodrámy Marka Koterského, poľského špecialistu na šibeničný humor, ostrú satiru a výstižnú kritiku našej každodennosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM