Miroslav Pomajdík Šport

Novoveskí borci vybojovali cenné úspechy: V Spišskej máme dvoch boxerských majstrov !

Nádejní spišskonovoveskí boxeri sa predstavili v Leviciach na celoslovenských Majstrovstvách Únie boxerských klubov Slovenska (UBCS) a veru bolo sa na čo pozerať. Spišskí klokani svojimi výkonmi príjemne prekvapili a doniesli si domov viacero úspechov.

Ilustračný obrázok k článku Novoveskí borci vybojovali cenné úspechy: V Spišskej máme dvoch boxerských majstrov !
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informoval tréner a vedúci boxerského oddielu TJ Spilipo Spišská Nová Ves Miroslav Čuj, titul Majstra UBCS, vo váhe do 60 kg víťazstvom nad domácim borcom z Levíc Kristiánom Lacekom získal Patrik Hrubizna zo Spišskej Novej Vsi.

„Po ňom do ringu nastúpil Martin (Molči) Molčan, ktorý v zápase o titul M UBCS vo váhovej kategórii do 63 kg nenechal nič na náhodu a vynikajúcim výkonom pripravil to najväčšie prekvapenie turnaja, keď v bojovnom a pre oboch borcov vyčerpávajúcom zápase porazil na body oveľa skúsenejšieho boxera z RTJ Malacky Jaroslava Hanúseka,” doplnil Miroslav Čuj.

V ďalších zápasoch sa v Levickom ringu predstavili ešte dvaja borci z nášho mesta. Dominik Anguš obsadil 2. mieto a Tadeáš Bochňa 3. miesto. „Ovešaní medailami vrátili sme sa domov šťastní a odhodlaní svojimi výkonmi oprášiť zašlú slávu novoveského boxu,” uzavrel Čuj.

Majstrovstvá Únie boxerských klubov Slovenska
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM