JAB Rôzne

Novoveská ZOO praskala vo švíkoch: Voľný deň prilákal tisíce návštevníkov, FOTO

Začiatok sezóny, ako sa patrí. Voľný deň i pekné počasie prilákali do zoo v Spišskej množstvo ľudí. Tí sa rátali v tisícoch a pred zoo sa tvoril dlhý rad.

Ilustračný obrázok k článku Novoveská ZOO praskala vo švíkoch: Voľný deň prilákal tisíce návštevníkov, FOTO
17
Galéria

Zaujímavý program, slnečné počasie a voľný deň sa podpísal o poriadnu návštevnosť v zoologickej záhrade v Spišskej Novej Vsi. Ako pre náš portál povedala jej riaditeľka Jana Dzuriková, práve prvý máj je dňom, kedy do zoo mieri veľa ľudí. „Druhým takým dňom je ešte Deň detí a potom aj Strašidelná noc," doplnila.

Hoci sa podľa jej slov rekord v návštevnosti nekonal, zoologickú záhradu 1. mája navštívilo celkom 3 500 návštevníkov. Len pre porovnanie, minulý rok v rekordný deň prišlo do zoo viac ako 5000 ľudí.

VIDEO: Pred zoo v Spišskej sa vytvoril poriadne dlhý rad
1
Galéria

Ľudí prilákal aj pripravený program v podobe koncertu detskej skupiny či rôzne hudobné vystúpenia počas dňa a iné atrakcie. Pred vstupom do zoologickej záhrady sa v predpoludňajších hodinách tvoril dlhý rad, ktorý siahal až po hlavnú cestu.

„Prišli sme zo Starej Ľubovne, trošku nás tento rad prekvapil, ale nikam sa neponáhľame, tak to nejako vystojíme," povedala nám pani Katarína.

„Sľúbil som deťom že dnes pôjdeme do zoo, tak čakáme v rade. Myslel som si, že bude veľa ľudí, ale že až takto, to som nečakal," prezradil nám Novovešťan Marek.

„Stojíme tu už síce vyše pol hodiny, ale je pekne a deti zatiaľ poslúchajú, tak nám to až tak neprekáža. Chceli sme si voľný deň užiť s deťmi v zoo, len sme netušili, že sa tak rozhodne polka Spišskej," zasmiala sa mamina Simona. Napriek poriadne dlhému radu návštevníkov neopúšťala dobrá nálada a voľný deň si nakoniec mohli vychutnať aj v samotnej zoo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zoo v Spišskej sa rozhodlo navštíviť niekoľko tisíc ľudí
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM