JAB Rôzne

Novinka od kapely Sám Sebou: Videoklip k hitu tohto leta je na svete

Kapela z neďalekého Jamníka prichádza s videoklipom k jej najnovšiemu singlu. K songu s latino nádychom si vybrala ako miesto natáčania Zemplínsku šíravu.

Ilustračný obrázok k článku Novinka od kapely Sám Sebou: Videoklip k hitu tohto leta je na svete
Zdroj: Sám Sebou

Letná novinka od kapely Sám Sebou žne úspechy a pre mnohých sa stala hitom tohto leta. Singel s latino nádychom dosiahol na YouTube za mesiac vyše 800 000 pozretí.

„Skladba Znova sa zamiluj dosiahla obrovské čísla a tak sme sa rozhodli, že si zaslúži aj videoklip. Nečakali sme až takýto úspech, no sme nesmierne radi, že ľudia si k nej našli cestu a že im spríjemňuje letné chvíle,” povedal spevák kapely Matúš Fifik.

VIDEO: Prinášame vám čerstvý klip k letnému hitu skupiny Sám Sebou
1
Galéria

O videoklip sa podľa jeho slov postaral Michal Smoleň spolu so svojím tímom. „Oslovili sme Michala, či by vedel k tejto piesni natočiť klip a či má nejakú predstavu. Z tejto spolupráce mal veľkú radosť a hneď nám do pár hodín poslal hotový scenár, ktorý bol veľmi zaujímavý. Ako lokáciu sme si zvolili krásnu Zemplínsku šíravu,” priblížil spevák s tým, že videoklip zachytáva práve pohodovú letnú atmosféru strávenú s priateľmi.

„Taktiež sa chceme poďakovať aj tanečníkom zo skupiny Denzz Industry, herečke Patrícii Kőrössyovej a všetkým, ktorí sa podieľali na videoklipe. Myslím, že výsledok je veľmi dobrý, a pevne verím, že videoklip sa bude ľuďom páčiť,” dodal Matúš Fifik.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM