JAB Rôzne

Niečo pre milovníkov ručne vyrábaných vecí: Tešiť sa môžete na Spišské Handmade trhy

Zažite handmade trhy a to len na skok od Spišskej Novej Vsi. Už onedlho odštartujú už štvrté Spišské Handmade trhy na Čingove.

Ilustračný obrázok k článku Niečo pre milovníkov ručne vyrábaných vecí: Tešiť sa môžete na Spišské Handmade trhy
Zdroj: Dnes24.sk

Zaujímavá akcia uprostred krásnej prírody. Spišské Handmade trhy sa tešia čoraz väčšej obľube a preto sa organizátori rozhodli pre ich už štvrté pokračovanie. Tentokrát sa okrem milovníkov ručne vyrábaných predmetov potešia aj ostatní, pre ktorých sú pripravené aj sprievodné akcie.

Spišské Handmade trhy odštartujú v nedeľu 18. júna od 10:00 hod. v priestoroch letnej záhrady Hotela Čingov, ktorý sa nachádza priamo v Slovenskom raji blízko Spišskej Novej Vsi.

„Pri peknom počasí bude akcia na vonkajšej terase a záhrade, keby nás prekvapil dážď, trhy sa presunú do vnútorných priestorov,“ upozorňujú organizátori s tým, že okrem trhu s ručne vyrábanými vecičkami je pre návštevníkov pripravené z každého rožku trošku.

Na najmenších návštevníkov čaká maľovanie na tvár a kreatívny či detský kútik. Starší sa môžu tešiť na ochutnávku slovenských vín či profesionálne líčenie. Nebudú chýbať ani rôzne domáce lakocinky a popoludnie spríjemní i Ľudová hudba Romana Barabasa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM