Šport

Niečo pre milovníkov pohybu: V Spišskej sa chystá večerný beh mestom

Malí aj veľkí milovníci behu si budú môcť už o pár dní zmerať svoje sily priamo v centre Spišskej Novej Vsi. Pripravené sú tradičné bežecké preteky.

Ilustračný obrázok k článku Niečo pre milovníkov pohybu: V Spišskej sa chystá večerný beh mestom
Zdroj: TASR

Mesto Spišská Nová Ves pripravilo už 29 . ročník tradičného športového podujatia. Večerný beh mestom usporiada v spolupráci s Komisiou športu pri MsZ, Centrom voľného času a športovými klubmi mesta.

Otvorenie Večerného behu mestom 2019 sa uskutoční 31. mája so štartom o 14.00 hod. na Radničnom námestí pri Redute v Spišskej Novej Vsi.

Bežať sa bude podľa slov organizátorov okruh v centre mesta , ktorý je dlhý 1450 metrov. Ako prví si svoje bežecké schopnosti zmerajú najmenší, ktorí sa postavia na štart od 14:00 podľa jednotlivých vekových kategórií.

Dospelí sa postavia na štart o 17:00 hod. Muži aj ženy budú štartovať zvlášť, rozdelení aj podľa veku. Zmerať svoje bežecké schopnosti si môžu aj rekreační bežci bez vekového obmedzenia. Mená víťazov hlavných súťažných kategórií sa dozvieme o 18:00 hod. Večerný beh je súčasťou Bežeckej ligy okresu Spišská Nová Ves.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Vedeli ste? V Spišskom Hrhove majú zaujímavé múzeum. Zábery z neho nájdete v priloženej galérii.

Sledujte, aké interaktívne Múzeum hudobných nástrojov je v Spišskom Hrhove
10
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM