JAB Kultúra

Neprehliadnite, čo sa chystá v Spišskej: Stačí jeden klik a máte top akcie týždňa ako na dlani

Nový týždeň je tu! Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad podujatí, na ktoré sa v Spišskej oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Neprehliadnite, čo sa chystá v Spišskej: Stačí jeden klik a máte top akcie týždňa ako na dlani
Zdroj: Dnes24.sk

PAMIATKY UNESCO NA STREDNOM SPIŠI

19. januára. 2016 o 16.30, Spišské osvetové stredisko

Vernisáž poplenérovej výstavy neprofesionálnych výtvarníkov pri Spišskom osvetovom stredisku. Výstava potrvá do 19. februára 2016. Vstup je voľný.

NOVOROČNÝ KONCERT PF 2016

19.januára 2016 o 18.30, koncertná sieň Reduty

Predstaví sa vám miešaný spevácky zbor mesta Spišská Nová Ves CANTUS VILLA NOVA. Spoluúčinkuje aj hudobná formácia ESPECIAS z Banskej Bystrice – zameraná na rôzne hudobné štýly, ako vážna hudba, folklór, swing, latino a Groove.

NOVOROČNÝ KONCERT ŽIAKOV ZUŠ

20. januára 2015 o 17.00, koncertná sála ZUŠ

Riaditeľstvo Základnej umeleckej školy, J. Fabiniho 1, Spišská Nová Ves srdečne pozýva na novoročný koncert žiakov ZUŠ.

HK SNV – HC 07 ORIN DETVA

20. januára 2016 o 17.00, zimný štadión

V stredu podvečer nastúpia naši hokejisti, aby si na domácom ľade zmerali sily s Detvou.. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny hokejových fanúšik.

KUBA

20. januára 2016 o 18.00, čajovňa Alchýmka

Pre všetkých milovníkov dobrodružstva a spoznávania iných krajín. Cestovateľské rozprávanie o Kube, ktorú spoznáte inak ako vo večerných správach.

BOL RAZ JEDEN OSTROV

20.januára 2016 o 19.00,kino Mier

Nenechajte si újsť výlet do miest, kam ľudská noha nemá možnosť vkročiť, prežite príbeh plný fascinujúcich dobrodružstiev , prírodného sveta a mimoriadny zážitok, aký môže ponúknuť len najmodernejšia 3D technológia – všetky tieto atribúty a ešte oveľa viac v sebe skrýva nový film Aldabra: Bol raz jeden ostrov.

HAMLET

22. januára 2016 o 19.00, divadlo Kontra

Detektívka, thriller a romantika v jednom. Príbeh o dozrievaní. O každom a pre každého z nás. Nenechajte si újsť predstavenie ocenené na mnohých zahraničných festivaloch.

MALÝ ČAJOVÝ KURZ

24.januára 2016 od 13.00, čajovňa Alchýmka

Jedinečný zážitok pre všetkých milovníkov čaju. V priebehu štyroch hodín môžete ochutnať okolo 15 druhov rôznych čajov a oboznámiť sa aj s tradičným čínskym obradom pitia čaju.

PÁN TRAGÁČIK A TEMPLÁRI

24.januára 2016 o 10.30 a 16.00, Spišské divadlo

Premiéra dobrodružnej výpravy Pána Tragáčika a jeho troch kamarátov za legendárnym pokladom templárov. Napínavý príbeh plný záhadných stretnutí a odhaľovania tajomných miest. Cesta za poznaním, že skutočný poklad sa dá nájsť len srdcom.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM