JAB Kultúra

Neleňošte cez voľné dni doma: Tipy na sobotu a nedeľu v Spišskej

Čo si počať cez tento víkend? Vyrazte si aj von. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na zaujímavé podujatia, ktoré prebehnú v Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Neleňošte cez voľné dni doma: Tipy na sobotu a nedeľu v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

Ferdinand

3. a 4. februára 2018 o 17:00, Kino Mier

Počas víkendu si prídu na svoje aj deti. V kine Mier je pre ne pripravená pekná rozprávka. Nina a Ferdinand sú najväčší kamaráti pod španielskym slnkom. To by nebolo až také zvláštne, keby Nina nebola malé dievčatko a Ferdinand veľký býk. Narodil sa síce ako malé, roztomilé teliatko, ale časom podrástol o poriadny kus nielen do výšky, ale aj do dĺžky a šírky.

Ja, Tonya

3. februára 2018 o 19:00, kino Mier

Čiernočierna komédia „Ja, Tonya“ prináša divoký a ťažko uveriteľný príbeh. Vzostup z ničoho až na vrchol, túžba, vášeň, pád na samotné dno a jeden z najväčších škandálov športovej histórie. Tonya Hardingová patrila svojho času medzi najlepšie krasokorčuliarky sveta, všetci si ju ale budú navždy pamätať v spojení so šokujúcim útokom na jej súperku Nancy Kerriganovú.

Tri zlaté vlasy deda vševeda

4. februára 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Príbeh o chudobnom Plavčíkovi, ktorý sa vyberie na dlhú dobrodružnú cestu za tajomným dedom Vševedom, aby získal od neho tri zlaté vlasy a mohol sa tak oženiť s princeznou si môžu vychutnať v nedeľu popoludní tí najmenší. Príďte sa pozrieť, ako Plavčík s pomocou troch sudičiek prekoná nástrahy a prekážky zlého kráľa. Dozviete sa, že vytrvalosť, dobré srdce a láska, sú tou najmocnejšou zbraňou proti zlu a pýche.

Verejné korčuľovanie

4. februára 2018 od 17:30, Zimný štadión

Pred pracovným týždňom môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu od 17:30.

Daj mi tvoje meno

4. februára 2018 o 19:00, kino Mier

Milostný príbeh odohrávajúci sa počas horúceho leta na talianskom vidieku nominovaný na tri Zlaté glóbusy. Keď si Eliovi rodičia pozvú na leto do domu hosťa, sedemnásťročný tínedžer z toho nie je vôbec nadšený. Spočiatku sa zdá, že s americkým študentom Oliverom toho nemajú veľa spoločného, no keď spolu začnú tráviť viac času, rozvinie sa medzi nimi niečo oveľa hlbšie než len priateľstvo. Film si po premietaní na New York Film Festival vyslúžil najdlhší potlesk v 55-ročnej histórii festivalu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM