Peter Handzuš Krimi

Nákladiak sa zrazil s autami: Ranených rozvážali do dvoch nemocníc

Piatich ranených, z toho jedného ťažko, museli záchranári transportovať do nemocníc po nehode, ktorá sa stala v pondelok popoludní pred obcou Spišský Štvrtok.

Ilustračný obrázok k článku Nákladiak sa zrazil s autami: Ranených rozvážali do dvoch nemocníc
Zdroj: Dnes24.sk

Na ceste číslo 1/18 pred obcou Spišský Štvrtok v smere od Popradu došlo k dopravnej nehode dvoch osobných áut a nákladného auta. Podľa informácií z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove sa na mieste zrazili dve osobné autá a jeden nákladiak.

Cesta bola uzavretá v oboch smeroch a odklon dopravy vykonávala polícia. Vodiči jazdiaci v smere na Poprad obchádzali nehodu cez Hrabušice, Betlanovce a Hôrku. Vodičov, ktorí zišli z diaľnice D1, polícia odkláňala rovno na Hôrku.

Podľa informácií, ktoré poskytol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Klabník, nehoda medzi dvoma osobnými a jedným nákladným autom sa stala krátko po 14.30 h. „Zo šiestich účastníkov nehody sa piati zranili, z toho jeden človek je zranený ťažko,“ dodal Klabník. Zranených podľa neho odvážali vozidlá Rýchlej lekárskej pomoci minimálne do dvoch nemocníc.

Okrem tejto nehody pomáhali pracovníci asistenčnej služby v pondelok ráno aj vodičovi, ktorý otočil svoje auto na strechu na ceste z Veľkej k popradskému letisku, pri poľnohospodárskom družstve. Pri tejto nehode sa našťastie nikomu nič nestalo.

Foto: Tatry – SOS

Nehoda pred Spišským Štvrtkom: Ranených rozvážali do dvoch nemocníc
11
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM