JAB Kultúra

Necháte sa zlákať? Najzaujímavejšie podujatia, ktoré v marci zažijeme v Spišskej

Čochvíľa je tu ďalší nový mesiac. Marec v Spišskej ponúkne aj rôzne podujatia. My sme pre vás vybrali tie, ktoré považujeme za tie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Necháte sa zlákať? Najzaujímavejšie podujatia, ktoré v marci zažijeme v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

JÁNOŠÍK ALEBO PRAVDA JE LEN JEDNA

2. marca 2017 o 19.00 hod, Spišské divadlo

Začiatok mesiaca môžete začať s klasikou. Kto by nepoznal príbeh slovenského hrdinu Juraja Jánošíka. Herci spišského divadla si pripravili hru s pesničkami o tom, ako sa z obyčajného človeka stane zbojník, hrdina a národná legenda.

PLES CVČ A MKC

4. marca 2017 o 17.00 hod, Reduta

Každoročný ples pre tých najmenších je pripravený na prvú marcovú sobotu. Už 12. ročník detského plesu organizuje centrum voľného času Adam a mestské kultúrne centrum v Spišskej Novej Vsi. Slávnostný večer začne od 17.00 hod a okrem bohatej tomboly a dobrej zábavy čakajú na deti aj animátori a rôzne rozprávkové postavičky.

IMPRODIV VIII

11. marca 2017 o 18.00 hod, čajovňa Alchýmka

Divadelná improvizácia na témy zadané divákmi. Druhú marcovú sobotu vás v čajovni Alchýmka zabavia tri tímy jedinečnými hereckými výkonmi na témy, ktoré sa zdanlivo stvárniť nedajú.

SVADOBNÁ ŠOU

12. marca 2017, od 10.00 hod, Reduta

V marci môžeme v našom meste zažiť po prvýkrát aj súťaž s názvom Miss nevesta. Voľba nevesty roka 2017 bude súčasťou celodennej svadobnej šou, ktorá sa uskutoční 12. marca v koncertnej sále Reduty. Pre účastníkov šou je pripravených viac ako dvadsať vystavovateľov aj zaujímavý program a to nielen pre budúce nevesty.

O KUKULÍKOVI

12. marca 2017 o16.00 hod, podkrovie Matice Slovenskej

Divadlo spod Spišského hradu pripravilo aj v marci predstavenie pre najmenších obyvateľov Spišskej. Vydajte sa s Kukulíkom na konci jarných prázdnin na dobrodružnú cestu do Dúhových hôr.

SEX PRO POKROČILÉ

22. marca 2017 o 19.00 hod, DK Mier

Komédia o manželoch, ktorým sa po 25 rokoch spolužitia vytratila zo života vášeň. Obaja však nechcú rezignovať. Kúpia si príručku Sex pre pokročilých a zarezervujú si hotelovú izbu. Obaja vynikajúci herci výstižne a vtipne hrajú o vážnych veciach, ako nestratiť schopnosť a potrebu byť šťastný. Účinkujú: Karel Roden a Jana Krausová.

SPIŠSKÁ BURZA STAROŽITNOSTÍ A KURIOZÍT

25. marca 2017 od 8.00 – 15.00 hod , trhovisko

Pravidelná akcia prebehne na starom trhovisku v Spišskej, kde vždy na konci mesiaca prebieha burza starožitností a kuriozít. Záujemcovia budú môcť počas niekoľkých hodín predať, kúpiť alebo vymeniť starožitnosti, zberateľské predmety a predmety minulých čias.

OMRVINKY

25. marca 2017 o 18.00 hod, čajovňa Alchýmka

Pre priaznivcov umenia a dobrého čaju je určená akcia v čajovni Alchýmka. Poslednú marcovú sobotu sa môžete tešiť na prezentáciu zbierky básní Viery Kubovčíkovej – Omrvinky, fotografickej tvorby Mateja Bazára a hudobných vystúpení žiakov z Technickej akadémie ochutených malým občerstvením i voňavým čajom.

KONCERT

26. marca 2017 o 18.00 hod, športová hala

Ak ste fanúšikom Desmodu, Karola Duchoňa či Toma Jonesa, tak si prídete na svoje koncom mesiaca. Mário Kuly Kollár a orchester Jula Selčana odohrajú koncert v športovej hale v Spišskej Novej Vsi. Tešiť sa môžete aj na hostí, ktorými budú Matej Cibulka a Duo La Femme.

PREDSTAVENIE – PREKVAPENIE

27. marca 2017 o 19.00 hod, Divadlo Kontra

Na konci mesiaca vás čaká v divadle Kontra predstavenie – prekvapenie. Herci totižto zahrajú hru podľa výberu širokej verejnosti. Zahlasovať sa vaše obľúbené predstavenie môžete na facebookovej stránke Kontry a osláviť tak Deň divadla.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM