JAB Kultúra

Nechajte sa inšpirovať: Víkendové lákadlá, ktoré môžete zažiť v Spišskej a okolí

Aj vy rozmýšľate, ako stráviť tieto dva voľné víkendové dni? Nechajte sa inšpirovať našim prehľadom podujatí, ktoré odporúčame zažiť v Spišskej a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Nechajte sa inšpirovať: Víkendové lákadlá, ktoré môžete zažiť v Spišskej a okolí
Zdroj: TASR

PANKUŠKOVÉ FAŠIANGY

18. a 19. februára, Plejsy -Krompachy

Bohatý program, dobrá muzika a v neposlednom rade pankušky. Toto všetko môžete zažiť len na skok od Spišskej. Na piatom ročníku Pankuškových fašiangov si prídu na svoje aj milovníci mäsitých pokrmov. Návštevníci budú môcť ochutnať typické zabíjačkové špeciality a pochutiny, ktoré pripravia dolnozemskí Slováci z Nadlaku a Békešskej Čaby. Pripravené sú aj rôzne súťaže v jedení pankušiek, hot-dogov či klobás. Nebudú chýbať ani sochy zo snehu či snehový had na svahu.

DIEŤA

18. februára o 19.00, Spišské divadlo

Sobotný večer si môžete spestriť v Spišskom divadle. Predstavenie s názvom Dieťa je dojímavý, dramaticky atraktívny príbeh mladučkej slúžky, ktorá je postavená pred osudový problém, v ktorom musí riešiť následky svojej nešťastnej lásky.

HK DUKLA MICHALOVCE – HK SPIŠSKÁ NOVÁ VES

18.februára o 17.00, Zimný štadión

Všetci fanúšikovia hokeja si prídu na svoje v sobotu popoludní. V treťom štvrťfinálovom kole play off sa stretnú naši hokejisti s Michalovcami na domácom ľade.

MALÝ ČAJOVÝ KURZ

19. februára od 13:00, čajovňa Alchýmka

Pre všetkých milovníkov čajov je v nedeľu popoludní pripravený v miestnej čajovni malý čajový kurz. Čaká na vás zážitok vôní a chutí. V priebehu 4 hodín môžete spoznať, porovnať a ochutnať okolo 15 druhov rôznych čajov.

MILOSRDNÍ AKO OTEC

19. februára o 15:00, kino Mier

Muzikál s názvom Milosrdní ako Otec pozýva všetkých zastaviť sa nad jedinečným príbehom z evanjelia, ktorý vykresľuje dobrotu Otca a jeho otvorené srdce pre márnotratných synov. Muzikál vznikol vďaka ochotníkom z Topoľčian pod vedením sestier Božského Vykupiteľa. V Spišskej Novej Vsi môžete tento muzikál vidieť v nedeľu popoludní.

PALCULIENKA

19. februára o 16.00, Spišské divadlo

Aj pre najmenších obyvateľov Spišskej si herci Spišského divadla pripravili klasickú rozprávku. Na poetickú rozprávku o malej bytosti , ktorá si hľadá miesto vo svete sa môžete prísť pozrieť v nedeľu popoludní.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

19. februára.2017 o 18­.00, Zimný štadión

Ak máte radi aktívny oddych a zimné športy, víkend môžete ukončiť aj aktívne a to na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM