JAB Kultúra

Nechajte sa inšpirovať na oddych: Zaujímavé víkendové akcie v Spišskej a okolí

Nechajte sa inšpirovať na oddych počas tohto víkendu. Tu je výber podujatí, ktoré sú počas neho v pláne Spišskej a okolí a ktoré odporúčame zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Nechajte sa inšpirovať na oddych: Zaujímavé víkendové akcie v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Spišská KaRbIdKa 2018

12. mája 2018 od 8:00, chatová osada Pod Tepličkou

Podtatranský klub zlatokopov Spišská Nová Ves organizuje v druhú májovú sobotu pre všetkých zlatokopov, zlatokopky a zlatokopčatá a širokú verejnosť otváranie novej zlatokopeckej sezóny v krásnom prostredí v chatovej osade Pod Tepličkou.

Deň matiek

12. mája 2018 o 14:30, pred evanjelickým kostolom

Deň matiek oslávi aj materské centrum Dietka prechádzkou s názvom Míľa pre mamu, ktorou sa pridá k materským centrám po celom Slovensku. Miesto stretnutia bude pri fontáne pri Evanjelickom kostole o 14:30 a prechádzka bude viesť k materskému centru na sídlisko Mier. Materské centrum vám bude k dispozícii pre rodičov a ich ratolesti od 15:00.

Dve a pol kačky

12. a 13. mája 2018 o 17:00, kino Mier

Tieto vtáky rozhodne nie sú nahnevané, svoj život si užívajú plnými zobákmi. Byť v husej koži je ťažká pohoda, predovšetkým pre gunára v najlepších rokoch. Animovaná komédia „Dve a pol kačky“ prinesie jednému takému gunárovi špeciálnu úlohu. Musí sa začať starať o dve malé kačičky a pomôcť im z bahna, ktoré tak trochu sám spôsobil…

Nie je kam sa ukryť

12. mája 2018 o 18:00, Čajovňa Alchýmka

V cykle najnovších dokumentárnych filmov z Európy si budete môcť v čajovni pozrieť nórsky film – Nie je kam sa ukryť, ďalšiu zo snímok, ktoré v posledných mesiacoch vzbudili rozruch a búrlivé diskusie. Vstupné dobrovoľné.

Čínsky maharadža

12. mája 2018 o 19:00, divadlo Kontra

Nezvyčajný horolezecký thriller ikony svetového himalájizmu, slovenská a svetová premiéra scénickej verzie knihy Wojteka Kurtyku. Magický a filozofický príbeh o prekonaní samého seba. Hypnotizujúci svet Džemu, Číslice, Krey, Magickej Pumpy, jašteričky zvanej Geko. Silné emócie, životné reflexie a skvelý humor. Predstavenie nielen pre horolezcov.

Vrešťadlo

13. mája 2018 o 16:00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Bábkové divadlo spod Spišského hradu pozýva na predstavenie Vrešťadlo – rodinný chi-chi príbeh o jednom zavadzajúcom bábätku. Po predstavení vás čaká animačný program.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM