Kultúra

Nechajte sa inšpirovať na oddych: Zaujímavé víkendové akcie v Spišskej

Dva dni oddychu už odštartovali. Nechajte sa inšpirovať na relax. Zoznámte sa s redakčnými tipmi na zaujímavé akcie v Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Nechajte sa inšpirovať na oddych: Zaujímavé víkendové akcie v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

PREDVIANOČNÝ REMESELNÝ TRH

19.november ,OC Madaras

V Spišskej Novej Vsi si môžete zájsť na predvianočný remeselný trh. Ukážky tradičných remesiel a predaj remeselných výrobkov si môžete užiť aj počas soboty.

IMT SMILE A LÚČNICA: MADE IN SLOVAKIA

19. – 20. november o 19.00, kino Mier

Snímka opisuje jedinečný projekt, ktorý pobláznil celé Slovensko a dostal sa dokonca i za jeho hranice do Čiech. Spojenie tradičného v podobe súboru Lúčnica s kapelou IMT Smile nenechalo divákov chladnými. Prostredníctvom filmu môžete nazrieť i do zákulisia tohto unikátneho projektu.

RNB THROW BACK

19.november, Cubano Bar

Po pracovnom týždni snáď príde vhod zrelaxovať pri hudbe. Po poslednej úspešnej RnB párty, aj túto sobotu sa môžete zabaviť na hity z obdobia rokov 1995 až 2005. V Cubane bude znieť rnb,hip-hop,funky,sou­l,oldies s Dj-om Millym.

JAKUB S VEĽKÝMI UŠAMI

20. november o 16.00, Spišské divadlo

Nedeľné popoludnie bude patriť najmenším Novovešťanom. Herci Spišského divadla im zahrajú rozprávku s pesničkami o najväčších ušiach na svete, plnú zvláštnych bytostí a tajomstiev.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

20. november o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Koniec víkendu môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM